Alle soorten afdekzeilen - Artikelpost

Alle soorten afdekzeilen

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 175 | Aantal woorden: 1111 | Datum: | 0 commentaar

 

Voor het kopen van een afdekzeil bent u bij ons aan het goede adres. Onze handelsfirma HoRoLa bestaat al meer dan 12.5 jaar. Via de site afdekzeil-kopen.nl verkopen wij onze producten zowel aan particulieren als aan bedrijven. In binnen – en buitenland.

We verkopen niet alleen dekzeilen maar ook bouwhekzeilen, ronde afdekzeilen en dekzeilen van verschillende kwaliteiten. Waarover straks meer. Ook bieden we verschillende netten aan. Denk hierbij aan een aanhangernet, containernet en bouwheknet. Om deze producten goed te kunnen bevestigen hebben we bevestiging materiaal in ons assortiment. Ook hebben we PVC zeildoek van de rol. Dit is in verschillende lengtes verkrijgbaar.
Afdekzeilen

Zoals ik hierboven al beschreef hebben we zeilen in verschillende kwaliteiten. We praten dan het meeste over de kwaliteiten PE en PVC. De PE kwaliteit is er in meerdere varianten. De PVC is er in 1 variant. Hieronder zal ik een omschrijving geven van de verschillende kwaliteiten.

PE kwaliteit

PE is de afkorting van polyethyleen. Dit is een soort bandjesweefsel. En waarschijnlijk kent u dat wel van de standaard afdekzeilen welke u in de bouwmarkten kunt kopen. Dat is meestal de kwaliteit PE-110 of nog lager.

Ons PE-110 afdekzeil is ook echt van deze kwaliteit. De 110 staat voor het aantal grammen per m/2. En dat geeft dan de kwaliteit van het afdekzeil aan. En tevens dus het gewicht per vierkante meter. Is wel handig om dit te weten. Bij ons is dit de minst zware kwaliteit. Het is goed te gebruiken in en om het huis. Deze kwaliteit is niet zo duur in de aanschaf. En het is handig er een op voorraad te hebben. Je weet maar nooit wanneer het van pas zal komen. Het zijn wel zeilen voor gebruik van korte duur. De zeilen zijn rondom omgezoomd en verstevigd met een ingenaaid koord. Tevens zitten er om de 100 cm stevige zeilringen. Hieraan kunt u het zeil vastmaken waar u dat wilt. Voor deze materialen kunt u ook bij ons terecht.

Het PE-160 afdekzeil is uiteraard zwaarder dan de hierboven beschreven kwaliteit. Tevens gaat deze PE-160 ook langer mee. Dat is ook wel duidelijk omdat deze ook wat duurder is. Hier is het gewicht dan 160 gram per vierkante meter. Ook hier is de rand om gezoomd en heeft het een ingelegd koord. De ringen zitten bij deze kwaliteit ook om de 100 cm.

Dan de PE-260 kwaliteit. Deze is direct stukken steviger dan de voorgaand beschreven kwaliteiten. Dat is duidelijk te zien aan de prijs. Maar daarvoor krijgt u ook een zeil welke veel langer meegaat. Ook is deze kwaliteit waterdicht en UV gestabiliseerd. Daardoor gaat het dus langer mee. Hier zitten de ringen om de 50 cm in de omgezoomde rand. Deze dekzeilen worden veel op de professionele markt gebruikt.

PVC kwaliteit

Dit is de zwaarste kwaliteit die we in ons assortiment hebben. U kent het vast wel want het wordt ook wel vrachtwagen zeil genoemd. En juist ja dat zegt het al. Het is zeer stevig. Door de samenstelling van dit dekzeil is het waterdicht en UV gestabiliseerd. De UV stabilisatie zorgt ervoor dat het zeil lang meegaat. Dit is ook wel te zien aan de prijs. Maar natuurlijk is dat logisch. Hoe hoger de kwaliteit des te hoger de prijs. Van deze kwaliteit hebben we vier kleuren in het assortiment. Het is wel afhankelijk van het formaat welke u kiest. Sommige formaten zijn er in 2 kleuren.

 

Netten

We verkopen verschillende maten aanhangernetten. U weet ook wel dat het verplicht is om een aanhanger af te dekken wanneer u hiermee de weg op gaat. Dit is om te voorkomen dat er materiaal uit de aanhanger op het weggedeelte kan komen. Het is voor de veiligheid van alle weggebruikers dat dit al jaren geleden verplicht werd. U koopt bij ons fijnmazige aanhangernetten. Deze zijn er in verschillende maten. En ze hebben de kleur zwart. Vergeet niet om het bevestigingsmateriaal erbij te bestellen. Dat is wel zo handig om het net goed vast te kunnen maken.

Ook voor containers verkopen we netten. Natuurlijk ook in verschillende maten en deze containernetten zijn verkrijgbaar in de kleuren groen en zwart.

Dan zijn er nog de bouwheknetten. Deze worden op bouwplaatsen veel gebruikt om de werkzaamheden aan het oog te onttrekken. Maar ze worden ook gekocht voor feesten en evenementen. Het bouwheknet is in tegenstelling tot een bouwhekzeil wel wind doorlatend. Hierdoor zal een hekwerk beter blijven staan bij harde wind.

Bevestigingsmateriaal

Om al de hierboven beschreven artikelen goed vast te kunnen maken hebben we verschillende artikelen te koop. Denk hierbij aan klemmen, ty-raps, spanlussen met haak en ook spanlussen met een balletje. De balletjes zijn wit of zwart. De haken zijn standaard zwart. Tevens is er elastisch koord. Dit is zeer handig bij aanschaf van een aanhangernet bijvoorbeeld.

Zoals u heeft gelezen is er voldoende keuze in onze dekzeilen en netten. Om zeker te weten welk afdekzeil voor u het meest geschikt is kunt u gebruik maken van ons filter. Door bepaalde eigenschappen aan te klikken die wenselijk zijn voor het gebruik van uw te bestellen afdekzeil komt u automatisch bij het gewenste product. Heel handig is dit. Wanneer er toch iets niet voor u bij zit dan kunt u ons bellen. We kunnen namelijk ook wel iets op maat maken.

Alle standaard artikelen kunt u snel en veilig via internet bij ons bestellen. We doen er alles aan om uw bestelling zo snel mogelijk bij u in huis te hebben.

Over de Auteur

Het artikel is aangeleverd door afdekzeil-kopen.nl. Onderdeel van handelsfirma HoRoLa, die al meer dan 12,5 jaar bestaat. Ze zijn specialist in o.a. afdekzeilen, dekzeilen en aanhangernetten.

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: 5.0
Login om te stemmen

Commentaar

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.
ComputerComputer

Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[360 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[147 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[143 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo