Alles om je heen moet anders? Veel succes! - Artikelpost

Alles om je heen moet anders? Veel succes!

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 177 | Aantal woorden: 775 | Datum: | 0 commentaar

Nou ja, alles; je directe omgeving mag toch in ieder geval een beetje jouw stijl hebben? Kijk bijvoorbeeld eens naar wat je allemaal met je tuin kunt doen!

Je hebt namelijk de mogelijkheid om hier zowel functionele als praktische zaken neer te zetten. Sterker nog, die twee kun je zelfs fantastisch met elkaar combineren! En ze kunnen allerlei verschillende vormen aannemen. We gaan de belangrijkste opties even bij langs.

Terrasvloer

Wanneer je nog geen ideale ondergrond voor je terras hebt, lijkt dat slechts een kwestie van een tegelvloertje aanleggen. Maar weet je dat je ook hele andere mogelijkheden hebt? Een houten vlonder is namelijk helemaal in! Bovendien doe je er verstandig aan om de grond waar je deze op plaatst met worteldoek af te dekken, zodat er geen onkruid tussen de tegels door kan groeien. Dat is met stenen tegels wel effe een ander verhaal!

Erfafscheiding

Het is helemaal niet gek om een beetje controle over je erf uit te willen oefenen. Een goed begin hiermee is bepalen en aantonen waar je erf begint en ophoudt. Met palen en ijzerdraad zou je dan ook een afscheiding aan kunnen leggen, of je gaat voor de klassieke schutting. En wat te denken van een stenen muurtje? De hoogte van de afscheiding is afhankelijk van je prioriteiten; aangeven welke grond van jou is of je privacy waarborgen. En natuurlijk hoeft ook hier het een het ander niet uit te sluiten!

Zonwering

Het is helemaal aan jou hoeveel zonlicht je in je tuin op wilt kunnen vangen. De overkapping die je installeert voldoet dan ook volledig aan jouw voorwaarden! Van boven kan deze permanent afgesloten zijn om een schaduwrijke hoek te creëren. Maar een transparante bovenkant is ook mogelijk, eventueel inclusief schermen om precies zoveel licht toe te laten als jij wilt op ieder moment.

Isolatie

Buiten zitten in de zon is leuk maar ook binnen moet je er warmpjes bij zitten. Door aan de buitenkant van je huis gevelbekleding te (laten) installeren, wordt je woning perfect geïsoleerd, terwijl deze er ook nog eens een stuk aantrekkelijker uit komt te zien. Tel uit je winst!Over de Auteur

Dit artikel gaat over huis&tuin, in het specifiek de bekleding van je gevel

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.

Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[316 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[183 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[126 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed
RBOnline
[72 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo