FB pix Alles voor de jeugd | Waaronder de perfecte kinderkamer! - Artikelpost

Alles voor de jeugd | Waaronder de perfecte kinderkamer!

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 1383 | Aantal woorden: 770 | Datum: | 1 commentaar

Een kinderhand is snel gevuld. Maar geldt dat ook voor de slaap- en speelkamer? Ga met ons de vele mogelijkheden na en kom daar lekker zelf achter!

 

Houd bovendien rekening met het feit dat ieder kind weer anders is. Misschien legt hij of zij zich het liefste toe op spelletjes spelen, dan wel tekenen of spelen met Barbie- dan wel actiefiguren. Ook Lego blijft natuurlijk mateloos populair.

Maar er is een bepaalde basis waar iedere kinderkamer aan zou moeten voldoen. Diverse meubelen mogen bijvoorbeeld absoluut niet ontbreken en komen de ontwikkeling van je zoon of dochter alleen maar ten goede. We sommen even enkele belangrijke zaken voor je op.

Bed

Uiteraard heeft je kind na een drukke dag ook zijn of haar rust flink nodig. Energieke koters krijg je misschien iets minder gemakkelijk in hun pyjama en op weg naar Dromenland. Maar waarom maak je daar dan ook niet een heel avontuur van?

Zo zal je dochter het geweldig vinden om te slapen in een bed dat de vorm van een prinsessenkasteel heeft, terwijl je zoon zich spoedt naar de wereld die zich achter zijn oogleden bevindt in een stoere racewagen!

Bureau

Als tekenen en knutselen al niet de favoriete hobby’s van je kind zijn, zal hij of zij vroeg of laat toch huiswerk moeten kunnen maken. Natuurlijk kan dit aan de keukentafel maar ook in het eigen domein van je zoon of dochter moet hiervoor ruimte zijn. Oftewel, een bureau is essentieel. In sommige gevallen kan deze met het bed worden gecombineerd. Want onder een hoogslaper past zo’n werktafel gemakkelijk en soms wordt die al met het bureau meegeleverd.

Zitmeubels

Dan heb je natuurlijk nog een bureaustoel nodig waaraan je kind comfortabel kan zitten. En ook met zitplekken voor vriendjes en vriendinnetjes moeten natuurlijk rekening worden gehouden. In dat geval komt een vrolijke zitzak voor je kind heel goed van pas! Zeker aangezien je die in diverse kleuren en vormen kunt bestellen. Laat jouw ideale zitzak maken met een opdruk van de favoriete strip of tekenfilmfiguur van je zoon of dochter! Dat heb je voor hem of haar - en het interieur van de kinderkamer- toch wel over?Over de Auteur

Houd van schrijven

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar RSS

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.
BoekenBoeken

Artikel KenwoordenTop Auteurs

Niels78
[393 geplaatste Artikelen] feed
gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[203 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[150 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
Admin
[102 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo