Altijd voorzien van de juiste dakmaterialen - Artikel Post - Artikel Marketing

Altijd voorzien van de juiste dakmaterialen

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: Bouwleverancier
Gezien: 262 | Aantal woorden: 453 | Datum: Wed, 12 Jul 2017 | 0 commentaar

Een dak zal een langere levensduur hebben als je de juiste dakmaterialen gebruikt en regelmatig onderhoud pleegt. Denk hierbij aan het juiste dakbedekkingssysteem, ligging en afschot. Hierdoor voorkom je lekkages en realiseer je een duurzame waterdichtheid.

Toonaangevende producenten in de dakbedekking.
Een toonaangevende producent van bitumen dakbedekking is Icopal. Daarnaast produceren ze kunststof (PVC, FPO), dakpanplaten en dakbanen. De producent van Icopal is milieubewust en wilt hierin dan ook vooruitstrevend zijn. Hierdoor leveren ze voor platte en hellende daken de hoogste kwaliteit dakbedekking op het gebied van duurzaamheid.

Naast Icopal heb je de producent van het Firestone RubberGard EPDM-dakbedekkingssysteem. Deze producent domineert de markt van éénlaagse dakbedekkingsmaterialen en focussen zich op de prestaties, duurzaamheid en flexibiliteit van het materiaal. Het dakbedekkingssysteem bestaat uit EPDM-rubbermembraan en is optimaal geschikt voor platte en lichthellende daken.

Resitrix heeft een uniek concept doorontwikkeld en is geschikt voor platte en lichthellende daken. Resitrix EPDM bevat diverse grondstoffen die vormen de waterdichte garantie en een ijzersterk dakbedekkingssysteem. Wat ook een voordeel is aan deze dakbedekking is dat je het kunt plaatsen op een bestaande bitumen laag. De duurzame waterdichtheid wordt bepaald door de overlapverbindingen. Door de bitumen dakbedekking te lassen met hete lucht kunnen twee banen perfect aan elkaar bevestigd worden. Dit betekend dat Resitrix EPDM brandveilig is en dat je niet het dak op hoeft met een brander.

Zink maatwerk is de juiste afwerking.
De kwaliteit van zink maatwerk is zeer goed. Zink is een licht materiaal en makkelijk te vervormen. Voor een specialist in dakwerken is het hierdoor ook makkelijk te bewerken of te plaatsen op een dak. Het materiaal gaat lang mee en heeft weinig onderhoud nodig. Soms zou je het wel een keer moeten reinigen maar dit is meer om ontstopping van bladeren te voorkomen dit geldt natuurlijk ook voor koperen afvoersystemen.

Over de Auteur

Een toonaangevende producent van bitumen dakbedekking.

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld

Commentaar

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Jouw naam:


Jouw email:


Commentaar

Type de code over die je hieronder ziet (beveiliging tegen Spam en geautomatiseerde aanmeldingen)

Visual CAPTCHA


Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[379 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[115 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[109 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed
RBOnline
[72 geplaatste Artikelen] feed
bvvught
[66 geplaatste Artikelen] feed
JennyL
[59 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo