FB pix Anti-inbraakstrips - Artikelpost

Anti-inbraakstrips

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 2504 | Aantal woorden: 498 | Datum: | 0 commentaar

 

Op het gebied van anti-inbraakbeveiliging denkt u natuurlijk het eerste aan sloten. Deze zijn er in verschillende soorten, en maten en kwaliteit. Goede sloten zijn echter lang niet het enige wat u kunt doen om de indringers buiten de deur te houden. Er bestaan bijvoorbeeld anti-inbraakstrips. Deze zorgen ervoor dat inbrekers er langer over doen om uw huis binnen te komen, en daar is het allemaal om te doen. Wanneer inbrekers te lang bezig zijn met uw voordeur zullen ze het elders proberen. Als de extra beveiliging u daardoor een halve minuut “oplevert” zal dit een gigantische drempel voor de inbrekers opleveren.

Een anti-inbraakstrip bestaat uit twee delen. Eén deel wordt op het kozijn gemonteerd, en één deel op de deur zelf. Als u de deur sluit, zullen deze delen precies in elkaar vallen waardoor er geen gleuf tussen de deur en het kozijn meer zit. Op deze manier wordt het forceren van de deur een stuk lastiger gemaakt. De anti-inbraakstrips zorgen er ook voor dat u deur niet meer geflipperd kan worden. Hierbij wordt er een plastic pasje tussen uw deur en kozijn geplaatst, en hiermee wordt de deur open geflipperd. Flipperen kan alleen wanneer de deur niet op slot is gedraaid. Doordat de anti-inbraakstrips is flipperen überhaupt niet meer mogelijk, omdat de ruimte tussen het kozijn en de deur is afgeschermd.

Deze strips zijn ook erg geschikt om bij ramen te bevestigen. Natuurlijk is combinatie, wanneer u zowel deuren als ramen met anti-inbraakstrips beveiligt, het meest effectief. Realiseer wel dat het bij inbraakbeveiliging niet gaat om het compleet onmogelijk maken van inbreken. Dit is namelijk praktisch onmogelijk. Nogmaals, het gaat erom dat u inbrekers zo lang mogelijk buiten houdt en hier kan een halve minuut al een wereld van verschil maken. Gemiddeld doen inbrekers er ongeveer 30 seconden over om een huis binnen te komen. Als ze er langer over doen is dit natuurlijk een groter risico voor inbrekers en dat willen ze niet lopen. Daarom kunnen o.a. anti-inbraakstrips een groot verschil maken.

 

Wilt u weten hoe u uw woning beter kan beveiligen? U kunt dan altijd even contact opnemen met een slotenmaker zoals deze slotenmaker in Hoofddorp. Voor tips op het gebied van inbraakbeveiliging in Hoofddorp kunt u altijd even bellen of mailen.Over de Auteur

Woont u in of rondom Hoofddorp en heeft u behoefte aan snelle hulp van een deskundige slotenmaker? NH Slotenmakers is uw slotenmaker .

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar RSS

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.
BoekenBoeken

Artikel KenwoordenTop Auteurs

Niels78
[393 geplaatste Artikelen] feed
gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[200 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[150 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
Admin
[98 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo