FB pix Badkamer renovatie: wat je moet weten - Artikelpost

Badkamer renovatie: wat je moet weten

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 1272 | Aantal woorden: 426 | Datum: | 0 commentaar

 

Het renoveren van een badkamer is een ingewikkeld project. Dit lijkt het soms misschien niet, maar dit is het wel. Het kan bijvoorbeeld zijn dat er nieuwe leidingen gelegd moeten worden, of dat de huidige leidingen verlegd moeten worden. Ook kan het zo zijn dat er nieuwe tegels gezet moeten worden, of dat er geheel nieuwe wanden geplaatst moeten worden. Dit alles is een precies werkje. Eén scheve tegel verpest de rest van de badkamer. Het is dan ook slim om een eventuele badkamer renovatie uit te besteden aan vakkundige installateurs. Zo ben je verzekerd van vakwerk.

 

Bij het renoveren van een badkamer worden diverse stappen doorlopen. Zo zal als eerste alles gesloopt en verwijderd moeten worden. Daarna moeten de maten van de nieuwe inrichting worden uitgezet. De nieuwe locaties van de leidingen et cetera moeten worden bepaald, en eventueel moeten er sleuven voor de nieuwe leidingen in de muur worden gemaakt. Dit is pas het begin van de badkamer renovatie. Daarna moet alles gestuct worden, een coating op de wanden aanbrengen en daarna de wanden tegelen en voegen. Eventueel kan vloerverwarming gelegd worden, gevolgd door het leggen van de vloertegels. Heb je gekozen voor een systeemplafond, dan wordt dat na het leggen van de tegels gedaan. Daarna wordt het sanitair in de badkamer aangelegd, waarna alles netjes wordt afgekit. Vervolgens is het renoveren van de badkamer klaar en kun je gaan genieten van je geheel gerenoveerde badkamer.

 

Let er goed op dat ook het vervangen van badkamer accesoires bij een badkamer renovatie hoort. Handdoekhouders die los hangen, oude toiletborstels, groezelige handdoekjes: het dient allemaal vervangen te worden om de belevenis van je badkamer na het renoveren optimaal te maken en te houden.Over de Auteur

Bloos Badkamers levert badkamers in onder andere Breda, Spijkenisse, Zwijndrecht, Dordrecht, Sliedrecht en Barendrecht. Bloos Badkamers kan de badkamers niet alleen leveren, maar uiteraard ook plaatsen.

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar RSS

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.
BoekenBoeken

Artikel KenwoordenTop Auteurs

Niels78
[393 geplaatste Artikelen] feed
gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[206 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[150 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
Admin
[104 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo