FB pix Badkamer renoveren: er komt meer bij kijken dan je denkt - Artikelpost

Badkamer renoveren: er komt meer bij kijken dan je denkt

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 1676 | Aantal woorden: 396 | Datum: | 0 commentaar

Wanneer je een nieuwe badkamer gaat maken of de oude badkamer gaat verbouwen, dan is het niet gek om vooraf wat voorbereidend werk te doen. Uiteraard is het belangrijk – misschien wel het belangrijkste – wat je budget is. Je kunt nog zoveel dingen in je badkamer willen, als je het niet kunt betalen, houdt het op. Daarom is het verstandig om te beginnen met wat je wilt en kunt (en dan vooral kunt) uitgeven aan je nieuwe badkamer.

Vervolgens kun je een onderverdeling gaan maken naar de diensten die je inkoopt (bijvoorbeeld iemand voorr het stucwerk, de montage en het sloopwerk en/of een loodgieter, een elektricien en een installateur. Maar niet alleen de ingekochte uren moet je meenemen, ook de kosten voor sanitair, tegels, verlichting, afwerking en accessoires dien je mee te nemen.

Je kunt voor een idee over de kosten kijken naar woongidsen. Hierbij is het belangrijk dat je weet hoeveel en welk sanitair je in je badkamer wilt hebben. Heb je bijvoorbeeld een groot gezin, dan is een extra wastafel geen gek idee. Is het vaak koud in de badkamer, dan kan vloerverwarming een optie zijn. Heb je geen of slechts een klein raampje, denk dan aan ventilatie. In woongidsen staan bij dergelijke producten vaak prijzen aangegeven, en ook op internet is veel te vinden over de kosten van een badkamer renovatie.

Als je bepaald hebt wat je in je badkamer wilt, kun je een badkamer ontwerp laten maken. Je kunt ervoor kiezen om bijvoorbeeld een 3D badkamer ontwerp te laten maken, maar je kunt ook zelf een plattegrond maken. Het is echter wel verstandig sowieso een vakman in te schakelen, want hij kan je goed helpen met het inplannen van onder andere de afvoerbuizen en de waterleiding. Wil je veel veranderen aan de verlichting, dan heb je eenzelfde plan voor de elektra nodig. Dit kun je vaak niet zelf, dus is het inschakelen van een vakman zeker een aanrader.Over de Auteur

Badkamers installeren: dat is wat Bloos Badkamers als geen ander kan! Met vele jaren ervaring en een gemotiveerd team ben je binnen zes werkdagen voorzien van jarenlang badkamerplezier!

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar RSS

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.
BoekenBoeken

Artikel KenwoordenTop Auteurs

Niels78
[393 geplaatste Artikelen] feed
gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[204 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[150 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
Admin
[102 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo