FB pix Badkamer renoveren - Artikelpost

Badkamer renoveren

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 1518 | Aantal woorden: 386 | Datum: | 0 commentaar

 

Bij het renoveren van de badkamer denken veel mensen aan een grootschalige verbouwing, waarbij alles eruit gaat: het sanitair, de meubels, de tegels, werkelijk alles. Maar het renoveren van een badkamer kan ook kleinschaliger worden aangepakt, met haast eenzelfde effect als een complete badkamer renovatie. Zo kan het bijvoorbeeld zijn dat de tegelvoegen vies worden, dit komt doordat het vocht inwerkt. Dit kan er slordig uitzien en je badkamer een negatieve uitstraling geven. Je kunt ervoor kiezen om de tegelvoegen schoon te maken, wat het begin is van een kleinschalige badkamer renovatie.

 

Ook het plaatsen van een nieuwe douchewand kan een onderdeel zijn van een kleinschalige badkamer renovatie. Het is niet moeilijk om een nieuwe douchewand te plaatsen, maar als je wilt dan kun je dit natuurlijk ook uitbesteden aan een badkamer installateur. Met een nieuwe douchewand kun je de badkamer een geheel andere uitstraling geven, waardoor je kunt gaan genieten van een nieuwe badkamer.

 

En ook kun je ervoor kiezen om bij het renoveren van de badkamer nieuwe badkamerverlichting aan te (laten) brengen. Ook hiermee is het mogelijk om je badkamer een geheel nieuwe uitstraling te geven, want andere lampen kunnen een hoop veranderingen teweeg brengen. Daarnaast kun je bij het kleinschaliger renoveren van de badkamer er ook voor kiezen om de accessoires in je badkamer te vervangen. Koop bijvoorbeeld nieuwe toiletrolhouders, wc-borstels, handdoekhouders, zeepdispensers en bekerhouders. Dit kan en zal ook weer zorgen voor een geheel nieuwe look and feel van je badkamer.Over de Auteur

Bloos Badkamers voert badkamer renovaties uit in Dordrecht, Sliedrecht, Spijkenisse, Breda en omliggende dorpen en steden.

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar RSS

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.
BoekenBoeken

Artikel KenwoordenTop Auteurs

Niels78
[393 geplaatste Artikelen] feed
gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[200 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[150 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
Admin
[98 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo