FB pix Badkamer renoveren? - Artikelpost

Badkamer renoveren?

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 3035 | Aantal woorden: 418 | Datum: | 0 commentaar

Wanneer we kijken naar de inrichting en de ruimtes van een woning, zijn vaak de badkamer en de keuken de meest belangrijke ruimtes. Vooral wanneer mensen een nieuwe huis willen kopen, wordt er met name gelet op de conditie van de badkamer en de keuken. Dit zijn namelijk de plekken in huis, waar je veel actieve tijd door brengt en waar je je graag op je gemak wil voelen. Daarnaast vinden veel mensen het ook niet erg hygiënisch om gebruik te maken van een verouderde keuken of badkamer. Het is vaak prettig wanneer je deze ruimtes je eigen identiteit kunt meegeven. Een keuken of badkamer renovatie komt dan ook vaak voor en is doorgaans ook een behoorlijke waardevermeerdering voor je huis. 

Waar moet ik rekening mee houden?
Wanneer je je oude badkamer zat bent, of een huis koopt en graag een nieuwe badkamer wil laten plaatsen, dan is het zaak om rekening te houden met een aantal belangrijk zaken. Allereerst is het natuurlijk belangrijk dat het financiële plaatje op orde is. Het is vervelend dat je de verbouwing moet afbreken omdat je een te kleine begroting hebt gemaakt. Zorg er daarom voor dat je eerst bepaald wat het budget is voor je badkamer renovatie.

Wanneer het budget bepaald is, is het zaak om de badkamer te gaan indelen. Wil je een bad of een bad én douche, enkele of dubbele wastafel etc? Je bent bij het indelen van de badkamer natuurlijk afhankelijk van de ruimte, dus benut deze zo optimaal mogelijk.

De volgende stap is om de meubels en het sanitair aan te schaffen. Hiervoor heb je gelukkig veel mogelijkheden, zowel op internet als in de bouwmarkt. Een grote speler op de markt is bijvoorbeeld: Bouwcenter Nobel.

De laatste stap is het monteren en installeren van de badkamer. Ben je zelf handig, dan kun je waarschijnlijk een eind komen. Natuurlijk is het altijd raadzaam om de realisatie over te laten aan de experts. Met name op sanitair gebied, wil je natuurlijk dat alles netjes en zonder problemen wordt aangesloten. 

Over de Auteur

RB Online schrijft informatieve artikelen over alles omtrent een nieuwe woning.

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar RSS

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.
BoekenBoeken

Artikel KenwoordenTop Auteurs

Niels78
[393 geplaatste Artikelen] feed
gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[201 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[150 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
Admin
[99 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo