Begin met genieten in je tuin - Artikelpost

Begin met genieten in je tuin

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 242 | Aantal woorden: 356 | Datum: | 0 commentaar

tuin

Lugarde is een leverancier van tuinhuizen van hoge kwaliteit. Het bedrijf is al meer dan 40 jaar actief in de markt van tuinhuizen en heeft daardoor erg veel ervaring. Bij Lugarde heb je de keuze uit honderden verschillende tuinhuizen, waardoor er altijd wel een Lugarde tuinhuis is die aan jouw wensen voldoet. Uitgangspunt van Lugarde is het produceren van tuinhuizen van hoogwaardige kwaliteit, tegen een zeer betaalbare prijs. En je kunt niet alleen standaard formaat tuinhuizen bij Lugarde verkrijgen, ook een tuinhuis op maat is mogelijk als jij je eigen persoonlijke wensen doorgeeft.

Hoe is Lugarde ontstaan?

Het bedrijf lugarde is opgericht door Bertus Wuestman. Als rietdekker, legde hij rieten daken en vaak vroegen klanten ook of hij een tuinhuis kon maken. In 1978 bouwde hij dan ook zijn eerste tuinhuis met uiteraard een dak van riet. De tuinhuisjes waren populair, waarna vele andere huizen, ook met andere dakbedekkingen volgden en het bedrijf Lugarde was geboren. Inmiddels is Lugarde uitgegroeid tot een groot bedrijf met meer dan 80 medewerkers. De dochter van Bertus Wuestman is inmiddels directeur en het bedrijf houdt zich naast tuinhuizen ook bezig met blokhutten, overkappingen, veranda’s, garages, carports en priëlen.

De tuinhuizen van Lugarde

Je hebt een grote keuze aan verschillende Lugarde tuinhuizen. Standaard zijn de meeste Lugarde tuinhuizen van onbehandeld Europees vurenhout. Omdat het hout onbehandeld is, kun je zelf bepalen in welke kleur je je tuinhuis schildert of beitst. Er zijn Lugarde tuinhuizen met een plat dak, met een hellend dak en met of zonder overkapping. Heb je speciale wensen, dan is het mogelijk dat je tuinhuis op maat wordt aangepast met je eigen wensen.

 Over de Auteur

Goede tekst

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.

Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[329 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[184 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[143 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed
RBOnline
[72 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo