FB pix Belang van veiligheid bij bouwgereedschap - Artikelpost

Belang van veiligheid bij bouwgereedschap

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 231 | Aantal woorden: 757 | Datum: | 0 commentaar

De veiligheid van bouwgereedschap kan niet vaak genoeg benadrukt worden. Er zijn veel verschillende redenen waarom veiligheid cruciaal is bij het gebruik van kleine, maar ook grote bouwgereedschappen. De specialisten van Obimex.nl kunnen u voorzien van gereedschapshandleidingen, maar ook van informatie over hoe u veilig te werk kunt gaan met specifiek bouwgereedschap.

De risico’s bij het gebruik van bouwgereedschap

We hoeven u niet te vertellen dat er met bouwgereedschap ernstige ongelukken kunnen gebeuren. Regelmatig horen en lezen we in het nieuws dat er iemand gewond, of zelfs overleden is bij het gebruik van bouwgereedschap. Gebruik het daarom altijd op de juiste manier en gebruik altijd de juiste beschermingsmiddelen.

  • Persoonlijke veiligheid: Vol veiligheidsmaatregelen en -procedures bij het gebruik van bouwgereedschap om uzelf te beschermen tegen letsel en ongevallen.

  • Bescherming van anderen: Naast eigen veiligheid is het ook erg belangrijk dat u de mensen om u heen beschermd. Informeer altijd de mensen die zich in uw omgeving bevinden.

  • Verantwoordelijkheid: In iedere sector heeft u te maken met morele en wettelijke verantwoordelijkheid om de veiligheid van uzelf en anderen te waarborgen. Leeft u deze regels niet na? Dan kan het niet alleen leiden tot letsel, maar ook tot juridische gevolgen.

  • Kostenbesparing: Door veiligheidsmaatregelen te nemen, voorkomt u ongelukken en letsel. Dit bespaart u geld op medische kosten.

Plafondplaten bewerken met het juiste gereedschap van Obimex.nl

Gaat u bezig met bouwgereedschap om bijvoorbeeld uw Rockfon Blanka plafondpanelen op maat te maken? Zorg dan altijd dat u veilig te werk gaat. Door bovenstaande punten af te vinken, weet u zeker dat u veilig werkt voor uzelf en anderen om u heen. Heeft u vragen over de werking van uw gereedschap of wilt u deskundige informatie vanuit onze specialisten? Neem dan gerust en vrijblijvend contact met ons op.Over de Auteur

Als bouwvakker gebruik ik zelf bijna dagelijks bouwgereedschap. Om die reden deel ik graag mijn ervaringen op het gebied van tools.

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar RSS

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.
BoekenBoeken

Artikel KenwoordenTop Auteurs

Niels78
[393 geplaatste Artikelen] feed
gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[203 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[150 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
Admin
[102 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo