Beleef veel plezier met een speeltoestel - Artikelpost

Beleef veel plezier met een speeltoestel

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 543 | Aantal woorden: 651 | Datum: | 0 commentaar

 

Een eigen speeltoestel is de droom van ieder kind, want de speelmogelijkheden zijn bijna onbegrensd. Daarom biedt Wickey een uitgebreid aanbod van de meest uiteenlopende klimtorens en speeltoestellen: elke speeltoren of klimtoestel biedt een specifieke avonturenwereld waarin uw kind elke dag opnieuw met vriendjes en vriendinnetjes kan onderduiken.

Daarnaast nodigen alle klimtorens van Wickey uw kinderen uit om hun bewegingsdrang op ontelbare manieren en ten volle uit te leven, iedere dag opnieuw en op een andere manier. Klimmen, glijden, springen, schommelen: de wereld van uw kind wordt door een klimtoren van Wickey zoveel rijker. Klimtorens bieden bovendien altijd plaats aan meerdere kinderen, zodat uw kind leert het plezier en avontuur te delen met leeftijdgenootjes. Wat is er spannender dan een geheime bijeenkomst van piraten of indianen in een schuilplaats bovenop een klimtoren?

Kinderen willen bewegen, klimmen en klauteren. De klimtorens van Wickey zijn speciaal ontworpen voor deze behoeften en kunnen elke dag opnieuw met veel fantasie worden veroverd. Gisteren waren uw kinderen nog op expeditie in de jungle en veranderden ze met takken en twijgen de klimtoren in een exotische groene wereld. Vandaag zijn ze met hun piratenschip op volle zee, op zoek naar de schat die begraven ligt in het zand van het eiland onder de klimtoren. Dat is het mooie van de klimtorens van Wickey: kinderen kunnen er hun fantasie mee ontwikkelen en daarin volledig opgaan, zonder dat u als volwassene daarbij voortduren aanwezig moet zijn.

Alle speeltoestellen van Wickey kunnen met aanvullende modules worden uitgebreid en zijn daardoor variabel in hun ontwerp. U kunt de klimtoren laten meegroeien met de kinderen. Door het modulesysteem is het bovendien mogelijk om ook in zeer kleine of L-vormige tuinen een mooie klimtoren neer te zetten.

Wanneer kinderen aan het spelen, klimmen en ravotten zijn, ontstaan daarbij veel zijwaartse krachten. Wickey weet dat en heeft daarom de klimtorens zeer stabiel en van weerbestendig hout vervaardigd. Alle houten delen van de speeltoestellen zijn gemaakt van onder keteldruk geïmpregneerd hout en zodanig ontworpen dat de posten geen contact met de grond maken. Hierdoor worden maximale stabiliteit en lange levensduur gewaarborgd, zodat uw kinderen nog jarenlang hun spelletjes vol met actie en avontuur kunnen spelen op de klimtoren.Over de Auteur

Wickey is een online retailer gespecialiseerd in veilig en kwalitatief hoogwaardig buitenspeelgoed zoals houten speeltoestellen, schommels, schommelzitjes, speelhuisjes, zandbakken en klimtorens. De designers van Wickey ontwerpen eigenzinnig, creatief en vrolijk houten buitenspeelgoed. 

Met al meer dan 400.000 trouwe klanten is Wickey een van de grootste aanbieders van buitenspeelgoed in heel Europa

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.
ComputerComputer

Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[352 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[147 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[121 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo