Besparen op radiator en cv-ketel - Artikelpost

Besparen op radiator en cv-ketel

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 585 | Aantal woorden: 465 | Datum: | 0 commentaar

Als er in een woning een cv aanwezig is dan heeft u kans om flink op de stookkosten te besparen. Hieronder zijn enkele besparingstips weergegeven waarmee je zonder of met het aanschaffen van een nieuwe cv ketel  de stookkosten omlaag kunt brengen.

Radiatoren stralen warmte alle kanten op. Om deze uitstraling niet te verstoren is het belangrijk om geen meubels vlakbij een radiator te plaatsen of er gordijnen voor te hangen. Als dit wel gebeurd wordt het minder warm in de desbetreffende kamer. 
Daarbij is het verstandig om op een radiator een thermostaatkraan met een afstandvoeler te plaatsen. Door de thermostaatkraan wordt de temperatuur van de radiator geregeld. Door middel van het bevestigen van deze kranen kunt u op een van de makkelijkste manieren om te besparen. De centrale verwarming kan per kamer namelijk door een thermostaatkraan op de laagste stand worden gezet als u er bijvoorbeeld niet bent of slaapt. Een andere goede tip is het plaatsen van reflecterende folie achter de radiatoren van je centrale verwarming. Als u deze folie bevestigd verdwijnt de warmte niet in de muur. U heeft creeert dus geen warmte verlies Z

Dit zijn slechts enkele tips. Op Verwarminghandel.nl kunt u nog meer tips lezen over het besparen op radiator en cv-ketel. Verwarminghandel.nl is een webshop in radiatoren en sanitair voor de laagste prijs met als hoofdproduct radiatoren. Radiatoren zijn in verschillende soorten maten etc. verkijgbaar. Zo heeft Verwarminghandel.nl een groot assortiment aan paneelradiatoren, design radiatoren en handdoekradiatoren. Paneelradiatoren zijn op de webshop vekrijgbaar in de radiator types 11, 21, 22 en 33. De verschillen hebben vooral te maken met de warmtecapaciteit die ze afgeven. Een type 33, heeft 3 platen en 3 convectoren, in tegenstelling tot de type 11. Deze radiatoren hebben slechts een plaat en 1 convector. Dit is de reden dat een bijvoorbeeld een type 33 meer warmte afgifte geeft dan een type 11.

Goedkope radiatoren en sanitair bij  Verwarminghandel.nl

Over de Auteur

Verwarminghandel.nl, radiatoren en sanitair voor de laagste prijs.

Verwarminghandel.nl heeft een leuk assortiment aan diverse radiatoren en sanitair voor de laagste prijs.

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.

Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[316 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[184 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[126 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed
RBOnline
[72 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo