Besparing LED Lampen groter dan veel mensen denken - Artikelpost

Besparing LED Lampen groter dan veel mensen denken

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 386 | Aantal woorden: 391 | Datum: | 0 commentaar

Voor vrijwel is verlichting een vanzelfspreken iets. We zijn er mee opgegroeit en wanneer we op de knop drukken of eraan draaien wordt de ruimte waarin we ons bevinden verlicht, of dit nu de woonkamer, de keuken, de badkamer of het kantoor is. In veel huishoudens brandt het licht zelfs op al deze plaatsen tegelijk, hoewel eigenlijk onnodig. Al deze kleine lampjes gebruiken op deze manier ongelooflijk veel stroom. Veel mensen beseffen zich niet dat, ondanks de hogere aanschafprijs, er met led lampen jaarlijks honderden euro's bespaard kunnen worden op de uitgaven aan energie.

 

LED lampen sygnificant goedkoper

 

Het vervangen van een gloeilamp of halogeen spot door een led alternatief kan een besparing opleveren van maar liefst 90% op de gebruikte energie. Dat is een enorme besparing! De grootste drempel op dit moment is voor veel mensen nog steeds de aanschafprijs van de led lampjes. Wanneer echter wordt gekeken naar het totaal plaatje over het eerste jaar na aanschaf van led's dan zien we dat na 1 jaar vrijwel ieder huishouden de lampen reeds heeft terug verdiend en zelfs al geld bespaard heeft. De kosten zijn dus lager dan veel mensen denken!

 

LED steeds beter alternatief

 

Voorheen (voor 2011) hebben LED lampen helaas een beetje een slechte naam gekregen door het ongezellige licht dat de producten destijds verspreiden. De kleurtemperatuur was vaak te hoog (4000K of meer) wat een erg ongezellig licht geeft. Let er bij de aanschaf van LED Lampen op dat u lampen koopt met een kleurtemperatuur in Kelvin van 2500K tot 3000K. Deze lampen zijn geschikt om als sfeerverlichting in uw woning te gebruiken. Zogenaamd werklicht is over het algemeen 4000 Kelvin. Onderzoek heeft uitgewezen dat deze temperatuur in een werkomgeving als prettiger wordt ervaren. Dit is natuurlijk ook belangrijk, de besparing alleen is immers niet heilig. Er moet ook nog gewerkt worden op de werkvloer, waar, over het algemeen, ook zeer veel energie voor verlichting words gebruikt en verspild.Over de Auteur

LED Voordeel is een webwinkel gespecialiseerd in kwalitatief superieure led lampen. We concurreren dus niet perse op prijs, hoewel we zeker een concurrerend aanbod hebben. 

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.

Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[329 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[184 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[143 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed
RBOnline
[72 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo