FB pix Haal kleur in uw huis met een Cow Parade vloerkleed! - Artikelpost

Haal kleur in uw huis met een Cow Parade vloerkleed!

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 1570 | Aantal woorden: 495 | Datum: | 0 commentaar

De lente is weer begonnen! Heerlijk: uitlopende bomen, fluitende vogels en kleurrijke bloemen. Lente geeft energie! Mensen gaan bezig met de schoonmaak, in de tuin of geven hun interieur een make-over. Over het laatste wil ik het hebben. Wist u dat u met een vloerkleed of karpet in een handomdraai om huiskamer een compleet ander uitstraling kunt geven. Met een vloerkleed kunt u uw interieur een positieve boost geven. Wilt u sfeer of kleur toegevoegen aan uw interieur? Doe eens gedurfd en leg een kleurrijk vloerkleed in uw kamer: u zult zien wat voor effect dit heeft. Op dit moment zijn vloerkleden in de kleuren groen en paars erg in trek. Groen is een mooie natuurtint die uw interieur zeker zal opfleuren. Kiest u voor paars dan haalt u naast kleur ook warmte in huis.

 

Bestelvloerkleed heeft een uitgebreide keuze aan vloerkleden en karpetten in vrolijke, frisse kleuren. Hoogpolige vloerkleden, effen vloerkleden of vloerkleden met een dessin. Een bijzondere lijn vloerkleden zijn de Cow-Parade-vloerkleden. Het idee van Cow Parade is ontstaan in Zwitserland. Een tentoonstelling over Cow Parade wordt vormgegeven door grote kleurrijke kunstkoeien in een stedelijke omgeving te plaatsen. Er worden Cow Parade tentoonstelling over de hele wereld gegeven. Naar schatting hebben al 300 miljoen mensen een dergelijke tentoonstelling bekeken. De Cow-Parade-vloerkleden kenmerken zich door originele kleurrijke dessin. De inspiratie voor de dessin is gehaald uit bestaande koeien. Met zo’n vloerkleed haalt u dus een echte eye-catcher in huis. Als kers op de tijd krijgt u de bijpassende koe cadeau! Samen met het vloerkleed vormt dit een stijlvolle combinatie. Deze vloerkleden zijn uitgevoerd in een schitternde kwaliteit. Het materiaal van de vloerkleden is acryl. Dit materiaal staat er om bekend dat het heerlijk warm is. Zelfs warmer dan wol. Daarnaast is het materiaal extreem slijtvast. Zo kunt u nog lang plezier hebben van uw vloerkleed. Kom gerust een een kijkje nemen!

 Over de Auteur

Bestelvloerkleed.nl is een webshop met een uitgebreide keuze vloerkleden en karpetten. We hebben vloerkleden in alle soorten en maten. Van klein tot groot, van modern tot klassiek. Bestelvloerkleed.nl besteed veel aandacht aan het samenstellen van haar collectie. Dit resulteert in een unieke collectie die nergens anders in Nederland verkrijgbaar is!

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar RSS

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.
BoekenBoeken

Artikel KenwoordenTop Auteurs

Niels78
[393 geplaatste Artikelen] feed
gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[203 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[150 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
Admin
[102 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo