Bestrating inspiratie - Artikelpost

Bestrating inspiratie

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 242 | Aantal woorden: 716 | Datum: | 0 commentaar

Wil jij je tuin onder handen nemen? Dan is het aanpakken van de bestrating een grote klus, maar ook een klus die voor veel verandering zorgt. Met het vernieuwen van de sierbestrating in je tuin kan het maar zo zijn dat je het gewenste resultaat al bereikt! Met behulp van de tips in dit artikel kun je wellicht gemakkelijker een keuze maken voor een bepaald soort sierbestrating. Dus of je nou op zoek bent naar een klassieke, landelijke of moderne stijl; vrijwel alles is mogelijk op het gebied van bestrating.

Moderne designs

Een moderne tuin staat bekend om strakke lijnen en niet teveel poespas. Wil je ook moderne bestrating? Dan kun je kiezen voor grote tegels met een effen kleur. Kies dus niet voor een motief. Keramische tegels zijn een voorbeeld van moderne bestrating. En onthoud: kies voor symmetrie, strakke lijnen en grote tegels!

Klassieke tuinen

Ben jij op zoek naar een klassieke tint in je tuin? Dan brengt sierbestrating wellicht uitkomst. Je zult een landelijk gevoel ervaren dankzij de klinkers, het boerengrind of getrommelde stenen. Details en afwisseling zijn belangrijk bij een klassieke tuin.

Franse geuren

Ruik je de lavendel al in je Franse tuin? Zie je de houten pergola’s met druiven al? Met prachtige keramiek tegels met coating en een witgeverfde eettafel set van hout heeft je thuis een geweldige sfeer. Het gebruik van een houten vlonder of natuursteen is in een Franse tuin ook niet onbekend. Heerlijk barbecueën met vrienden onder het genot van je favoriete rosé.

Mediterrane tuin

 

Een veelvoorkomende soort tuin is de Mediterrane tuin. Denk hierbij aan comfortabele loungesets met veel kussens (in verschillende, vrolijke kleuren!) en veel vijvertjes, bruggetjes en natuurlijk groene bomen! Het gebruik van natuursteen is vanzelfsprekend en diverse patronen komt ook veel voor. Ook het gebruik van grind is niet nieuw in een Mediterrane tuin!
Over de Auteur

Lees de leuke blogs van Gadero!

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.

Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[308 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[182 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[126 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed
RBOnline
[72 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo