Betonlook in badkamer - Artikel Post - Artikel Marketing

Betonlook in badkamer

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 378 | Aantal woorden: 482 | Datum: | 0 commentaar

U bent al een tijd op zoek naar exclusieve betonlook in uw badkamer maar vind tegels niet meer mooi? Beal Mortex is een beton look stucwerk dat geschikt is voor ondermeer badkamers en geeft een exclusieve uitstraling op wanden en vloeren.

Waarom is Beal Mortex zo geschikt voor de badkamer?

Uw badkamer stucen met Beal Mortex heeft een aantal grote voordelen. U kunt direct over tegels heen stucen, u hoeft dus niet meer dagen lang tegels eraf te bikken. Eén laag van 1mm maakt beal mortex al waterdicht. Beal Mortex is onderhoudsvriendelijk, zorgt voor een hygiënische omgeving en u heeft geen last van voegen die schimmel aantrekken. Uiteraard heeft u meerdere keuzes als het gaat om de uiteindelijke uitstraling van Beal Mortex.

 

Wat voor stucwerk is Beal Mortex?

Beal Mortex is een stuc die valt onder de noemer betoonlook stucwerk. Echter, betonlook is zeker niet standaard. U kunt ervoor kiezen voor een strakke en vlakke afwerking met de pure uitstraling van beton te gaan, maar het is ook mogelijk hier een decoratieve draai aan te geven. Het stucwerk heeft een basis van kalk en hars, waarbij kan worden gewerkt met diverse mortels. Doordat Beal Mortex met een speciale was of sealer kan worden afgewerkt, wordt deze uitstekend afneembaar en dit realiseert de onderhoudsvriendelijke eigenschap.

 

Laat Beal Mortex aanbrengen door een vakman

Het aanbrengen van Beal Mortex is een klus dat alleen door gespecialiseerde stucadoors kunnen worden uitgevoerd. Wanneer dit stucwerk op de verkeerde wijze wordt aangebracht zijn de gevolgen niet meer te overzien, denk bijvoorbeeld aan lekkage vanuit uw badkamer. Klouwer Stucadoors is gespecialiseerd in het aanbrengen van Beal Mortes in badkamers, met een compleet en professionele dienstverlening bent u bij Klouwer Stucadoors aan het juioste adres.

Uiteraard zijn wij er niet alleen om de klus te klaren, maar ook om u te informeren en te adviseren op het gebied van mogelijkheden. Wij vinden het belangrijk dat u de badkamer van uw wensen krijgt, en daar zetten wij ons graag voor in. Uiteraard kunt u altijd contact met ons opnemen als u nog vragen heeft, of wanneer u een vrijblijvende offerte wenst te ontvangen. Wij stellen deze graag voor u op.

 Over de Auteur

Klouwer Stucadoors is een all round stucadoorsbedrijf uit Volendam. Met liefde voor stucen en oog voor detail behoren wij tot één van de beste stucadoorsbedrijven uit Noord Holland!

 

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld

Commentaar

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Jouw naam:


Jouw email:


Commentaar

Type de code over die je hieronder ziet (beveiliging tegen Spam en geautomatiseerde aanmeldingen)

Visual CAPTCHA


Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[197 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[171 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[121 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed
RBOnline
[72 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo