Beveilig je woning of kantoor met een beveiligingscamera van Abus - Artikel Post - Artikel Marketing

Beveilig je woning of kantoor met een beveiligingscamera van Abus

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: Bike Brothers
Gezien: 846 | Aantal woorden: 504 | Datum: Fri, 12 Dec 2014 | 0 commentaar

Videobewaking met ABUS TVAC 16000 beveiligingscamera

Zoekt u naar een manier om uw woning of kantoor te beveiligen, zonder dat u ingewikkelde technische handelingen hoeft te verrichten? Denk dan eens aan videobewaking met een ABUS TVAC 16000 beveiligingscamera.

Voordelen van de ABUS TVAC 16000 beveiligingscamera

Als u kiest voor videobewaking met een ABUS TVAC 16000 beveiligingscamera dan kiest u voor een aantal belangrijke voordelen. De videobewakingset kent een zeer gebruiksvriendelijke en eenvoudige installatie, die iedereen met een beetje handigheid zelf kan uitvoeren. Dit werkt kostenbesparend en bovendien bestaat er minder kans op mankementen en dure reparaties. ABUS TVAC 16000 beveiligingscamera

Videobewaking met ABUS TVAC 16000 beveiligingscamera : Compact en onopvallend

De veiligheid van u en uw gezin of zaak is belangrijk maar u wilt er niet aldoor mee geconfronteerd worden met grote, opzichtige camera's. De ABUS TVAC 16000 beveiligingscamera is compact en dus niet ontsierend aan uw gevel. Bovendien zal hij niet snel doelwit zijn van vandalisme omdat hij klein en onopvallend is. Inbrekers en andere onverlaten houden zich niet aan kantoortijden, integendeel. Omdat u natuurlijk juist ook in de nachtelijke uren gebruik wilt maken van uw beveiliging is de camera uitgerust met een infrarood nachtzichtfunctie. Dankzij deze techniek is het voor de camera geen probleem als het buiten donker is. Ook in het donker zorgt de camera voor duidelijke beelden.

De camera is overal te bedienen met de app op uw smartphone

Waar u ook bent, met uw smartphone kunt u de camera bedienen. Hiervoor bestaat namelijk een mobiele toegang via een smartphone app. U kunt dus bijvoorbeeld vanuit uw huis de camera bij uw kantoorpand bedienen en andersom. Op deze manier kunt u altijd een oogje in het zeil houden, waar u ook bent, zolang er maar een smartphone met internetverbinding heeft en de app gedownload. Tot slot is de heldere kleurenmonitor van dit bewakingssysteem voorzien van een gebruiksvriendelijk touchscreen.

Videobewaking met ABUS TVAC 16000 beveiligingscamera : De nieuwste techniek voor uw veiligheid

Beveiliging middels de ABUS TVAC 16000 beveiligingscamera biedt u dus alles wat u van beveiliging door middel van video mag verwachten. Het systeem is voorzien van de nieuwste techniek op het gebied van camera beveiliging voor huis en kantoor. Een echte must have voor iedereen die veiligheid hoog in het vaandel heeft maar geen zin heeft in peperdure en zeer technisch ingewikkelde oplossingen. De combinatie van nieuwe techniek en uiterst eenvoudige installatie maken deze beveiligingscamera functioneel en gemakkelijk.Over de Auteur

De beveiligingscamera-expert is dé specialist voor bewaking en beveiling van uw privé- en zakelijk domein! En voor toezicht op wat u dierbaar is, bijvoorbeeld uw gezin of familie. Maar ook voor A-kwaliteit hulpmiddelen die u gemak bieden en die professioneel ontworpen zijn.

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld

Commentaar

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Jouw naam:


Jouw email:


Commentaar

Type de code over die je hieronder ziet (beveiliging tegen Spam en geautomatiseerde aanmeldingen)

Visual CAPTCHA


Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[308 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[112 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[101 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed
RBOnline
[72 geplaatste Artikelen] feed
bvvught
[66 geplaatste Artikelen] feed
JennyL
[59 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo