Blijf flexibel en kijk overal TV! - Artikelpost

Blijf flexibel en kijk overal TV!

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 135 | Aantal woorden: 597 | Datum: | 0 commentaar

Liever niet gebonden aan een plek in je huis waar je jouw favoriete serie kunt kijken? Dit zijn je opties! 

Nu kun je ervoor kiezen om een fortuin te spenderen aan tv’s en deze overal op te hangen. Maar voor de doorsnee Nederlander die zijn budget liever ergens anders aan spendeert, hebben wij drie slimme oplossingen.

Tablet

Wellicht heb je ergens nog wel een tablet liggen waar je eigenlijk niet meer zo veel mee doet. Dan kun je deze prima gaan gebruiken als tv in de badkamer of slaapkamer zodat je tijdens het badderen of voor het slapen gaan nog net even je favoriete serie kunt bekijken. Installeer de app van je provider en log in met je gegevens. De meeste providers bieden klanten een geselecteerde groep kanalen aan waar je naar kunt kijken.

Mobiele telefoon

Met je mobiele telefoon kun je eigenlijk hetzelfde doen als met de tablet. Installeer de app en log in. Het voordeel van het kijken op je telefoon is dat je nóg flexibeler bent. Als je wil kun je tijdens het uitlaten van je hond al wandelend en al de nieuwste aflevering van Narcos kijken. Maar, pas dan wel op dat je niet over je databundel heen gaat! Verder zijn mobiele telefoons over het algemeen sneller en kunnen ze apps zoals Netflix en Videoland toch net een beetje beter aan en laten vloeiende beelden zien. Echter, je zult altijd hebben dat je buitenshuis moet oppassen voor de data en daarnaast is het scherm toch wel aan de kleine kant, vind je niet?

TV standaard

De laatste optie is een verrijdbare TV standaard. Hier kun je genieten van vele voordelen. Je zult veel meer meegaan in de serie die je aan het kijken bent, omdat je beter geluid hebt en beter kunt opgaan in het grote scherm. Met een verrijdbare TV standaard kun je jouw flatscreen naar alle hoeken van het huis rijden. Van keuken, naar woonkamer en in de avond mee naar de slaapkamer om toch nog even een aflevering te kijken. Als je een echte filmfanaat bent, maakt dit je droom bijna werkelijkheid.Over de Auteur

Lees de leuke blogs van TVbeugels.nl

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.

Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[316 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[183 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[126 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed
RBOnline
[72 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo