FB pix Bloemen aan huis: steeds een leuk geschenk. - Artikelpost

Bloemen aan huis: steeds een leuk geschenk.

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 1242 | Aantal woorden: 432 | Datum: | 0 commentaar

Bloemen, het blijven toch bijzonder mooie natuurverschijnselen. We treffen ze aan in alle geuren en kleuren, ze staan symbool voor vrede en liefde. Geen wonder dat vele mensen graag bloemen geven als geschenk. Maar bloemen geef je niet zomaar. Met een bloemetje wil je iemand bedankten. Je wil er bewondering mee uitdrukken, of gevoelens uiten. Hebt u al eens bloemen aan huis laten bezorgen?

Bloemen aan huis bezorgen


Tegenwoordig is het kinderspel om bloemen aan huis te laten leveren bij een persoon die u liefhebt. Vroeger moest je hiervoor naar de bloemist, diende je daar een mooi boeket uit te zoeken en werden die vervolgens door de bloemist of door jezelf geleverd bij de persoon van uw keuze. Tegenwoordig gaat het al helemaal anders in z'n werk. U kunt vanaf uw pc een heleboel boeketten, bloemstukken en bloemen bekijken om daarna het boeket van uw keuze te selecteren. Dit alles gewoon via een bepaalde website op internet (er zijn er verschillende, maar hier leg ik enkel het principe uit). Vervolgens kunt u ook nog wat accessoires toevoegen, zoals 'bloemenvoedsel' of een kaartje met een persoonlijke boodschap. Daarna klikt u door naar het betalingsproces en betaalt u het door u gekozen boeket. Ook dit gebeurt weer volledig via het internet: e-banking en kredietkaart behoren bij haast alle online bloemenwinkels tot de mogelijkheid. Eens ze uw betaling hebben ontvangen, zullen ze uw boeket samenstellen en aan huis bezorgen bij het door u ingevulde adres

Een leuk cadeau?

Zeker en vast! Al hangt het zoals de meeste cadeaus ook een beetje af van persoon tot persoon. Doorgaans zijn bloemen een leuker geschenk voor vrouwen dan voor mannen. Hoe romantisch is het niet om een mooi boeket rozen of tulpen aan huis bezorgd te krijgen? Zeker als daar nog eens een mooi kaartje bijgevoegd werd, met een romantische boodschap. Ieder vrouwenhart smelt gegarandeerd! Geef toe, u zou toch ook gecharmeerd zijn, mocht u een dergelijk cadeau zomaar uit het niets ontvangen?

Waar bloemen bestellen?


Waar kunt u nu bloemen aan huis laten leveren? Wel, er zijn verschillende online winkels die een dergelijke dienst verlenen. Zoek gewoon maar even in Google en u zult vast wel enkele uitstekende aanbieders vinden. Veel succes!

Over de Auteur

Pieter is eigenaar van Bloemen-aan-huis.be, een lifestyle blog waar regelmatig berichten verschijnen omtrent alles wat met planten, bloemen, boeketten, fauna & flora te maken heeft.

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar RSS

Geen commentaar geplaatst. Commentaar gesloten.
BoekenBoeken

Artikel KenwoordenTop Auteurs

Niels78
[393 geplaatste Artikelen] feed
gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[197 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[150 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
Admin
[89 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo