Boerenbruiloft? Kom naar De Weistaar - Artikelpost

Boerenbruiloft? Kom naar De Weistaar

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 384 | Aantal woorden: 700 | Datum: | 0 commentaar

Ben jij bezig met het plannen van jullie boerenbruiloft? Zie je het al helemaal voor je: het ja-woord geven aan je partner terwijl het verse gras tussen je tenen kriebelt en de vogels het hoogste lied zingen? Of wil je het net wat chiquer tijdens de ceremonie, maar mag het daarna allemaal ontspannen gevierd worden? Misschien is Boerderij De Weistaar dan wel de perfecte locatie voor jullie bruiloft. Deze voormalige boerderij heeft namelijk veel ervaring opgebouwd met het organiseren van allerlei soorten feesten en partijen. Kijk dus eens rond op hun website: wie weet geniet jij dan ook over een tijdje van een perfect georganiseerde boerenbruiloft!

Vier jouw bruiloft bij Boerderij De Weistaar

Wat maakt Boerderij De Weistaar de ideale locatie voor een bruiloft? Heel veel verschillende dingen:

  • De sfeer is uniek op deze voormalige boerderij, je kan hier echt landelijk genieten.
  • Er zijn veel verschillende trouwlocaties in de boerderij én een bijzondere buitenlocatie.
  • De medewerkers hebben veel ervaring met het organiseren van allerlei evenementen.
  • Alles kan op 1 locatie: trouwceremonie, foto’s, feest, eten, receptie, etc.

Verder is De Weistaar een unieke plek, omdat het al zo lang door dezelfde familie wordt gerund. De familie Van Wolfswinkel is 40 jaar geleden begonnen met het maken van kaas en boter en heeft haar activiteit in en rondom de boerderij sinds die tijd steeds verder uitgebreid. Naast bruiloften houden ze zich ook bezig met het organiseren van allerlei andere evenementen en hebben ze zelfs een eigen museum en winkel. Zie jij het zo voor je, een echte boerenbruiloft? Misschien omdat je op het platteland bent opgegroeid, of omdat je zo van de natuur houdt? Lees dan gauw verder voor de mogelijkheden voor een bruiloft bij De Weistaar.

Bruiloft buiten op unieke locatie

Het blijft populair onder bruidsparen, je bruiloft buiten vieren. Bij Boerderij De Weistaar hebben ze daar permanent hun mooiste weiland voor gereserveerd. Zo zorgen ze er voor dat ze altijd een goede buitenlocatie hebben voor elk bruidspaar dat graag buiten wil trouwen. Vanuit dit weiland kijken jij en je gasten mooi uit over het omringende platteland, waar de koeien en paarden rustig staan te grazen. Verder zorgt De Weistaar er voor dat deze plek volledig wordt aangekleed en versierd. De gasten mogen plaats nemen op witte stoelen, er wordt een speciale plek gecreëerd voor het bruidspaar en alles wordt versierd met verse bloemen in een kleur naar keuze.

Liever een boerenbruiloft binnen?

Mocht het toch zijn dat het weer tegenvalt? Dan is er automatisch binnen ook een zaal beschikbaar voor je gezelschap. Of wil jij liever (een deel van) de bruiloft binnen vieren? Ook dan kan je in de boerderij terecht. Afhankelijk van het aantal gasten en je wensen, heeft De Weistaar meerdere zalen beschikbaar. Heb je bijvoorbeeld maximaal 40 gasten uitgenodigd? Dan is ’t Voorhuis ideaal. En zou je graag op De Hooizolder feest vieren, maar twijfel je omdat sommige mensen slecht ter been zijn? Geen nood, er is een stoellift aanwezig, dus iedereen kan veilig bovenkomen. Het is wel duidelijk dat De Weistaar goed met je meedenkt voor je bruiloft! Leuk extraatje: in veel zalen zijn faciliteiten zoals een geluidsinstallatie en beamer standaard aanwezig, en hier kan je gratis gebruik van maken. Zo wordt jouw boerenbruiloft vast een vrolijke boel!

Geniet van een complete boerenbruiloft

Hoe zorgt De Weistaar er voor dat jouw bruiloft echt compleet wordt? Het feit dat ze alles al hebben uitgezocht rondom de trouwambtenaar, kerk, taart, etc. Ideaal, want zo hoeven jullie als bruidspaar op de dag zelf nog maar één ding te doen: diep de frisse plattelandslucht in ademen, en op het juiste moment ja zeggen.Over de Auteur

-

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.
ComputerComputer

Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[349 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[147 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[116 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo