Boxspring; wel of geen goed idee? - Artikel Post - Artikel Marketing

Boxspring; wel of geen goed idee?

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 350 | Aantal woorden: 746 | Datum: | 0 commentaar

Nederlanders hechten steeds meer waarde aan een goed bed. Daar waar eerder veel te weinig aandacht besteed werd aan de slaapkamer en een goed bed is er nu een hele omschakeling. De boxspring is met name erg populair onder Nederlanders. Wanneer je ‘boxspring’ vertaald betekent dit letterlijk box vol met veren.  Een boxspring is eigenlijk een ledikant - bedbodem - en matras in een. Het frame is van hout of metaal en is voorzien van veren. Wat moet je eigenlijk weten over dit type bed voordat je het aanschaft? Is het een duur type bed? Slapen is ontzettend belangrijk voor ons.  In dit artikel worden een aantal belangrijke zaken rondom de aanschaf van een boxspring belicht.

Kosten aanschaf

Vaak wordt er onterecht gedacht dat een boxspring erg prijzig is in de aanschaf. Tegenwoordig valt dat eigenlijk wel mee. Aan elk kwaliteitsbed zit een prijskaartje, daarin onderscheidt de boxspring zich niet. Een ledikant, bedbodem en matras zijn samen ongeveer net zo duur als een boxspring. Voor de prijs hoef je het dus niet te laten. Reken bij de aanschaf van een bed op een levensduur van ongeveer 15 tot 20 jaar en houd rekening met het feit dat je er elke nacht in slaapt. Je brengt ongeveer een derde deel van je leven door op je bed, dus probeer hier niet teveel op te bezuinigen. Ga voor meer informatie over het aanschaffen van een boxspring in Etten-Leur naar De Been slaapadviseurs.

Voordelen boxspring

Een boxspring is een goed bed, soms worden ze ook hotelbedden genoemd. Dit is omdat over het algemeen alle bedden in hotels boxsprings zijn. Een boxspring is een stevig bed, waarbij je rug en nek goed ondersteund wordt. Het bed biedt veel comfort door de bedbodem, matras en topmatras.  Je kunt zelf kiezen wat voor soort matras je bij een boxspring wilt, vaak wordt er gekozen voor een pocketvering, binnenvering of traagschuimmatras. Ga altijd samen met je partner een matras uitkiezen en laat je goed informeren over wat het beste bij jullie past.

Nadelen boxspring

Een nadeel van een boxspring is dat je niet alleen het matras kan vervangen wanneer je hier niet tevreden over bent. Wanneer je een ledikant hebt kun je gewoon je matras vervangen, omdat een boxspring een combinatie is is dit helaas niet mogelijk.Over de Auteur

Sanne houdt van schrijven en zoekt allerlei onderwerpen om over te kunnen schrijven.

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld

Commentaar

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Jouw naam:


Jouw email:


Commentaar

Type de code over die je hieronder ziet (beveiliging tegen Spam en geautomatiseerde aanmeldingen)

Visual CAPTCHA


Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[391 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[119 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[118 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[111 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[100 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed
RBOnline
[72 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo