Brandwerend glas in uw woning - Artikel Post - Artikel Marketing

Brandwerend glas in uw woning

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: Bonobos
Gezien: 725 | Aantal woorden: 438 | Datum: Thu, 16 May 2013 | 0 commentaar

Glas dat bestand is tegen vuur en hitte, wordt ook wel brandwerend glas genoemd. Het biedt betere bescherming tegen brand dan traditioneel glas. Glas kan niet altijd even goed tegen hitte en snelle temperatuurverschillen. Hierdoor ontstaan vaak scheuren of barsten waardoor het niet altijd veilig is. Brandwerend glas zorgt ervoor dat u meer tijd heeft om uw woning veilig te verlaten en dat de schade beperkt kan blijven. In geval van brand is één ding belangrijk – het beperken van schade, zowel voor mens als voor materiaal. De belangrijkste functie van brandwerend glas, is het vertragen van de doorslag bij brand. Zo zorgt het ervoor dat het glas bij langdurige hoge temperaturen niet direct springt. Dit geeft nooddiensten de tijd om te reageren, terwijl mensen in het pand meer tijd hebben om te ontsnappen.

Verschillende vormen van brandwerend glas

Er zijn verschillende vormen van brandwerend glas . Deze bieden op verschillende niveaus bescherming. De meest gangbare en gebruikte vorm is die van categorie E. Hierbij is alleen gegarandeerde stabiliteit vereist. Hiervoor wordt vaak gehard en/of gelaagd glas gebruikt, waarvan men zeker weet, dat deze niet in de loop der tijd vervormt of breekt. In de categorieën EW en EI worden de eigenschappen verder aangevuld. Zo krijgt u bij categorie EW een extra toevoeging in de vorm van een speciale thermische coating, deze houdt ook warmtestraling tegen. En bij categorie EI zorgt de constructie ervoor zorgt dat de temperatuur aan de niet brandzijde gedurende een bepaalde tijd niet boven een waarde ( 140° C gemiddeld over de oppervlakte, < 180° C op een bepaald punt) stijgt. Voor meer informatie over brandwerend glas, kunt u terecht bij de Glasambulance.

Glasambulance uw glaszetter in Arnhem

Als glaszetter in Arnhem kunt u vertrouwen op de expertise en vakkundigheid van de Glasambulance. Bent u voor uw pand of woning op zoek naar brandwerend glas? Dan kunt u terecht bij de Glasambulance. Zij kunnen u precies vertellen welke mogelijkheden er zijn en wat het beste bij u past. Ook voor het repareren of het plaatsen van glas, kunt u terecht bij de glaszetters in Arnhem. Zij helpen u graag met advies op maat om uw woning weer te voorzien van glas.Over de Auteur

Als u in de omgeving van Arnhem of Nijmegen op zoek bent naar een ervaren glaszetter, bent u bij ons glasbedrijf aan het juiste adres. Wij zijn aangesloten bij het landelijke netwerk Service Glasherstel, waardoor u verzekerd bent van kwaliteit. Als glaszetter werken we volgens strakke uitvoeringsnormen die regelmatig getoetst worden.

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld

Commentaar

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Jouw naam:


Jouw email:


Commentaar

Type de code over die je hieronder ziet (beveiliging tegen Spam en geautomatiseerde aanmeldingen)

Visual CAPTCHA


Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[389 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[116 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[114 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed
RBOnline
[72 geplaatste Artikelen] feed
bvvught
[66 geplaatste Artikelen] feed
JennyL
[59 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo