Braun CareStyle 7 Pro IS7156BK - Artikelpost

Braun CareStyle 7 Pro IS7156BK

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 127 | Aantal woorden: 604 | Datum: | 0 commentaar

Productbeschrijving Braun CareStyle 7 Pro IS7156BK

In het hogere segment van de stoomgeneratoren komen we de Braun CareStyle 7 Pro IS7156BK tegen. Alleen al op het oog zie je dat je met een kwalitatief apparaat te maken hebt. Maar dat mag natuurlijk ook voor een prijs net onder de €300,-. Met deze stoomgenerator geeft Braun je een model dat volledig gaat voor een goed strijkresultaat en keuzemogelijkheid in combinatie met gebruiksgemak.

Technische specificaties Braun CareStyle 7 Pro IS7156BK

  • Type: stoomgenerator
  • Gewicht strijkijzer: 4,87 kilogram (totaal gewicht)
  • Waterreservoir: 2 liter
  • Stoomproductie: 125 gram per minuut
  • Stoomstoot: 500 gram per minuut
  • Opwarmtijd: 120 seconden
  • Prijs: €298,00

Bediening en gebruik

Als je de Braun CareStyle 7 Pro IS7156BK uit de doos haalt, valt meteen het strakke design op. Zwart en RVS maken dat je het apparaat gelijk serieus neemt. Het mag dan een duurder apparaat zijn, je hebt ook wel het idee dat je een topproduct in handen hebt. De bediening is overzichtelijk en modern. Je gebruikt een keuzemenu voor de temperatuur- en stoomkeuze en je kunt flink strijken. En dan ook echt flink, want de Braun CareStyle 7 Pro IS7156BK levert maar liefst 125 gram stoom per minuut aan continue stoomproductie en 500 gram stoom per minuut bij de extra stoomstoot. Daar kun je aardig mee vooruit, helemaal met het grote reservoir van twee liter. Verder is het van de meeste gemakken voorzien die je mag verwachten van een stoomgenerator van dit kaliber.

Onderhoud

Voor de Braun CareStyle 7 Pro IS7156BK hebben ze gekozen voor een kalkverzamelaar als antikalksysteem. Wat ons betreft is dat een goede keuze, want je hoeft enkel het filter even af te spoelen als de stoomgenerator er om vraagt. Het voordeel van een kalkverzamelaar boven een andere populaire optie, de cartridges, is dat je nu niet iedere keer nieuwe cartridges hoeft aan te schaffen. Aangezien dit apparaat zelf al aardig wat kost is dat erg vriendelijk van de fabrikant.

Voordelen Braun CareStyle 7 Pro IS7156BK

Dit is overduidelijk een stoomgenerator uit het hogere segment, met de bijbehorende prestaties qua stoomkracht. Het design van het strijkijzer is dusdanig dat het extra geschikt is voor lastige randjes en stoffen met oneffenheden. Dit is een prettige toevoeging. Qua gebruikersvriendelijkheid is de automatische uitschakeling fijn. Mocht je het grote waterreservoir leeg weten te strijken, dan kun je het afneembare reservoir bijvullen zonder de stoomgenerator uit te hoeven zetten.

Nadelen Braun CareStyle 7 Pro IS7156BK

Het grootste en wellicht enige nadeel van de Braun CareStyle 7 Pro IS7156BK is dat er geen automatische stoom- en temperatuurkeuze op zit. Dat verwacht je wel van een dergelijk kwalitatieve stoomgenerator voor een dergelijke prijs. Maar voor mensen die het graag zelf instellen zal dit juist een voordeel zijn. Deze stoomgenerator behoeft een grote strijkplank. Als laatste eventuele nadeel willen we toch de prijs noemen. Hoewel je waar krijgt voor je geld is het alsnog een flink bedrag.

Conclusie

Een zeer goede machine, deze Braun CareStyle 7 Pro IS7156BK. Als jij bereid bent een flink bedrag te betalen voor een stoomgenerator en zelf je stoom- en temperatuurkeuze wilt maken dan is dit de perfecte machine voor jou.Over de Auteur

Strijkijzerkopen.nu is de specialist op het gebied van strijkijzers en stoomgeneratoren.

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar

Geen commentaar geplaatst. Commentaar gesloten.

Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[329 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[184 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[143 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed
RBOnline
[72 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo