Breedplaatvloer in je nieuwe huis - Artikelpost

Breedplaatvloer in je nieuwe huis

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 192 | Aantal woorden: 375 | Datum: | 0 commentaar

In de woningbouw en utiliteitsbouw wordt er regelmatig gewerkt met een breedplaatvloer. Deze vloer bieden vele mogelijkheden. Namelijk, versterkte stroken, uitvragingen, trapsparingen en vierzijdige opleggingen. Een breedplaatvloer heeft vaak een standaardafmeting van drie meter. Dit zorgt voor een hogere snelheid van bouwen. De vloer is gemaakt van gewapend beton met daarin tralieliggers. Dit zorgt voor de stevigheid van de vloer. Daarnaast geeft een breedplaatvloer wel vele flexibele mogelijkheden en voorkomt het instortingen. Deze vloer bestaat uit ongeveer 50 mm dikte van gewapend beton. Deze vloeren kun je naadloos aan elkaar aansluiten, waardoor je een net gezicht krijgt en het resultaat zal er vele malen beter uitzien. Wat natuurlijk fijn is wanneer je het huis oplevert.

De eigenschappen

Sinds 1999 wordt de breedplaatvloer gebruikt. Het voornaamste voordeel van deze vloer is dat er meer geluid wordt gedempt. Vroeger werden vloeren vaak van hout gemaakt. Hout laat een hoop geluid door en dit kan vele ergernissen opleveren binnen een familie. Wanneer je betonnen vloeren hebt, zal er veel minder geluid doorheen komen en kan je meer geluid produceren zonder dat er iemand last van heeft. Daarnaast worden deze vloeren ook nog wel eens gecontroleerd door gemeentes. Hierdoor kan je er zeker van zijn dat de vloer stevig en veilig is die in jouw misschien wel toekomstige huis ligt. Wanneer u een nieuwbouwhuis koopt, zal er waarschijnlijk gebruik worden gemaakt van een breedplaatvloer. Mocht dit om een rare reden niet zo zijn, kan je dit altijd doorgeven aan het bouwbedrijf en vragen om een betonnen vloer. Deze vloer zorgt namelijk voor nog meer comfort en het zal geen verkeerde investering zijn.

Meer informatie vind je hier

Heeft u nog een vraag over deze vloeren of de verschillen tussen een betonnen en houten vloer? Neen dan een kijkje op onze site. Hier staat voldoende informatie met daarbij de min en pluspunten bij opgesomd.Over de Auteur

Heeft ervaringen met het leggen van vloeren

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.

Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[329 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[184 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[143 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed
RBOnline
[72 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo