Buitenschilderwerk te doen? Nu is de ideale tijd! - Artikel Post - Artikel Marketing

Buitenschilderwerk te doen? Nu is de ideale tijd!

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 268 | Aantal woorden: 376 | Datum: | 0 commentaar

De lente is officieel van start gegaan en menig huiseigenaar weet dat het dan weer tijd wordt voor een onderhoudsbeurt aan het huis. Het schilderen van de buitenkant van het huis wordt vaak in de lente- en zomerperiode ingepland. Dit is niet zo’n gek idee, omdat de gematigde temperaturen van 10 tot 25 graden het ideaal verfweer maken. Te lage temperaturen doet de verf of beits te langzaam drogen, maar te hoge temperaturen zorgen voor strepen door het te snel op drogen van de verf of beits.

Ook de luchtvochtigheid is van belang. Het is vanzelfsprekend dat het niet ideaal schilderen is tijdens een flinke regenbui, tenzij het overdekt is of iets dergelijks. Maar wanneer de luchtvochtigheid te hoog is en de ondergronden vochtig zijn, dan hecht de verf of beits niet goed. Zodra de luchtvochtigheid hoger is dan 75-80% kunt u beter nog even het schilderwerk uitstellen. Want hoe men het ook wendt of keert ook buitenschilderwerk is echt vakwerk.

Voor een erkend schilder in Groningen kunt u terecht bij schildersbedrijf Timmer. Als professioneel schildersbedrijf in de regio Groningen weten zij alles van verfsystemen. Daardoor kunnen opdrachtgevers optimaal geadviseerd worden over de beste oplossing. Schilderen is meer dan alleen verfraaien, daarom moet het eindresultaat niet alleen mooi zijn maar ook duurzaam, zodat het jaren mee kan.

 

Kortom, schildersbedrijf Timmer doet er alles aan om uitstekend werk te leveren. Het belangrijkste in ons vak en hetgeen waar wij ons in onderscheiden is om te blijven vernieuwen en creatief te zijn in het bedenken van oplossingen. Sinds 1996 zijn wij actief en een Erkend Betere Schilder, gevestigd in Zuidhorn maar werkzaam in heel Groningen. Over de Auteur

Is zelf schilder bij het bedrijf, kent alle ins en outs en zal er alles aan doen om de klant tevreden te stellen. 

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld

Commentaar

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Commentaar


Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[223 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[172 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[124 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed
RBOnline
[72 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo