chemisch reinigen van gevel - Artikel Post - Artikel Marketing

chemisch reinigen van gevel

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 329 | Aantal woorden: 394 | Datum: | 0 commentaar

Het klinkt niet heel erg gezond en daarom schrikt het vaak ook mensen af. Chemisch reinigen, waarom zouden we daar aan beginnen? In sommige gevallen is het chemisch reinigen van de gevel wel degelijk de beste oplossing. Om een idee te krijgen zijn er drie vormen van reinigen, allereerst is het met de hogedruk reinigen, vervolgens chemisch reinigen en als derde is er zandstralen. Waarbij zandstralen het hardnekkige vuil verwijderd. Alleen niet iedere gevel is hier tegen bestemd. 

Chemisch reinigen is voor het milieu ook absoluut niet de beste optie, dan kan er nog beter voor het alternatief gaan met bacterien en/of enzymen. Het voordeel is dat er wel in een korte tijd een groot oppervlak schoon kan worden gemaakt. Dus kostentechnisch, kan het dan wel weer aantrekkelijk zijn. Maar dat we het hier niet over een promotie praatje voor chemisch reinigen hebben, mag wel duidelijk zijn.

Kiezen voor juiste methode

Als leek is het lastig te beoordelen welke methode nou het beste past bij de reiniging. Hierbij gaat het om afwegingen van effectiviteit en kosten. Op het moment dat de gevel zo smerig is, kan het kansloos zijn om deze met de hogedrukreiniger te behandelen. Maar een te aggressieve manier kan weer schade aanrichten aan de buitenkant. Daarom raden wij ook altijd aan om een expert hier naar te laten kijken en te beoordelen. Een gevelreiniger kan adviseren wat de beste methode zal zijn.

Door het ruim aanbod van mogelijkheden, zal er altijd wel een geschikte optie tussen zitten. Maar zelf op onderzoek gaan is dan zeker niet aan te raden. Natuurlijk kan er wel voldoende worden ingelezen. Zo ook over de kosten die bij het reinigen komen kijken. Het kan namelijk vrij duur uitpakken en hier zijn veel consumenten dan ook zeker verbaasd over. Enkel word er wel vergeten dat het om de bescherming van het huis gaat en dat dit maar eens in de 15/20 jaar gedaan hoeft te worden.Over de Auteur

Veel ervaring met klussen in en om het huis, al 10 jaar aan het bloggen over diverse onderwerpen.

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.

Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[261 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[173 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[124 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed
RBOnline
[72 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo