Click PVC vloer - Artikelpost

Click PVC vloer

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 220 | Aantal woorden: 344 | Datum: | 0 commentaar

Bent u op zoek naar een mooie PVC vloer? Dan bent u bij Tapijt en Laminaat direct op het juiste adres. Wij hebben verschillende soorten PVC vloeren. Bij ons vind je een breed assortiment Click-PVC maar ook plak PVC. Click PVC gemakkelijk te leggen en vergt haast geen onderhoud. Wat u voorzichtig zou kunnen doen is met een stofzuiger of bezem schoon maken om de vloer mooi te houden. Belangrijk is om de vloer niet met verschillende reinigingsmiddelen schoon te maken. Alleen met onze PVC vloer reiniger. Goed onderhoud van uw vloer verlengt tevens de levensduur en gaat dit zeker langer mee.

Wees erg voorzichtig met schuiven van uw meubels in uw woonkamer want dit kan uw nieuwe vloer snel beschadigen. Wij adviseren bij tapijtenlaminaatdirect altijd viltpakkers. Hierdoor voorkom je nare krassen. Een bureaustoel of andere stoelen met wieltjes kunnen uw vloer tevens erg beschadigen. Een goede vloermat is daarom aan te raden zodat u probleemloos en jarenlang plezier hebt van uw vloer.

Nieuwsgierig geworden welke PVC vloeren wij in onze collectie hebben? Of wilt u graag een aantal gratis stalen ontvangen? Bij ons is alles mogelijk! Natuurlijk bent u ook van harte welkom in onze winkel in Wolvega (Friesland). Hier hebben wij veel verschillende show vloeren die u kunt bezichtigen om een goed beeld te krijgen. Of surf naar onze webshop: https://www.tapijtenlaminaatdirect.nl om het aanbod te kunnen zien. Waarom kopen bij Tapijt en Laminaat direct? Hier krijgt u geen 50% of 70% korting en toch zijn wij de goedkoopste. Wij leggen de vloeren in heel Nederland. Vraag gratis een staal of vraag een offerte aan. Alles veilig betalen met iDEAL, creditcard. En wij hebben meer dan 20 jaar ervaring en werken met eigen stoffeerders en vakmannen.Over de Auteur

Webshop in tapijt en laminaat

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.

Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[329 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[184 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[143 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed
RBOnline
[72 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo