FB pix Collage fotolijsten - Artikelpost

Collage fotolijsten

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 1053 | Aantal woorden: 504 | Datum: | 0 commentaar

Collage fotolijsten zijn bij uitstek de oplossing om meerdere foto's tegelijk in 1 fotolijst in te lijsten. Dit geeft een mooi totaalbeeld en sfeer aan uw interieur.

Vaak is het moeilijk een keuze te maken uit alle mooie vakantiefoto’s, trouwfoto's of portretten van uw kinderen en andere familie. Het is lastig om al deze allemaal inlijsten, toch? Collage fotolijsten zijn hiervoor de collage fotolijsten oplossing; daarmee kunt u meerdere foto’s tegelijk inlijsten. Zo heeft u meer plezier van uw foto's en niet te veel losse fotolijsten in uw woonkamer, slaapkamer of andere ruimte hangen.

Collage fotolijsten zijn onder andere in de webwinkel te bestellen

Deze lijsten worden in bijvoorbeeld wit, zwart, zilver, grijs, bruin of andere kleuren geleverd. Hierdoor vindt u altijd een gepaste lijst die in u woonhuis of kantoorgebouw past. Omdat een collage fotolijst vaak ook verschillende stijlen en soorten online besteld kan worden zoals; modern, klassiek, design, brocant of barok is er vast een bij die in de uitstraling en beeld zal passen. Dit soort fotolijsten kunnen in huizen en gebouwen met landelijke of modern design gehangen worden en zijn in vele uitvoeringen en materialen te verkrijgen Houten collage of alluminium. 

Bijzondere fotolijst collage

Opzoek naar  bijzonder originele collage fotolijsten, dan zijn er onder andere 3D collage fotolijsten. Dit zijn in het oog springende constructies van 4 of meer fotolijsten aan elkaar gekoppeld die een ruimtelijk uitmuntend effect creeeren. En wat denkt u van een glitterende foto globe voor een opvallende presentatie van uw afbeeldingen?

Nog een manier om een fotolijst collage te creeeren is de zogenaamde fotoclips met een staander. Zo kunt u vele foto’s op allerlei manieren aan elkaar koppelen en steeds weer wisselen. Ook heel speels is de foto ezel, die net als een schildersezel werkt en tot de collectie bijzondere collage fotolijsten behoort.

Al deze en nog veel meer leuke en originele collage fotolijsten kunt u vinden in onze webshop.

Bestel nu online uw collage fotolijsten naar keuze.

Bij fotolijsten.nl vindt u een grote collectie aan collage fotolijsten in diverse afmetingen en formaten. Voor vele types interieur, rustgevend, landelijke of design hebben zij wel een fotolijst collage die bij u past. Niet te vergeten deze zijn gemaakt van goede materialen en eenvoudig te monteren. Op deze manier simpel te wisselen van foto’s. De collage fotolijsten zijn altijd voorzien van helder of matglas, achterwanden en hangsysteem of fotolijsten voet.

Met een collage van foto's doe u andere verwonderen.

http://www.fotolijsten.nl/collage-fotolijstenOver de Auteur

Fotolijsten.nl is een lijstenmakerij uit Drenthe en heeft jarenlange ervaring op het gebied van fotolijsten.

De gerenommeerde lijstenmakerij is al sinds 1976 een begrip als het gaat om alle aspecten die met collage en fotolijsten te maken hebben.

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar RSS

Geen commentaar geplaatst. Commentaar gesloten.
BoekenBoeken

Artikel KenwoordenTop Auteurs

Niels78
[393 geplaatste Artikelen] feed
gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[197 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[150 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
Admin
[89 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo