FB pix Container huur, makkelijk online - Artikelpost

Container huur, makkelijk online

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 2366 | Aantal woorden: 814 | Datum: | 0 commentaar

Rodebak.nl is expert als het om huurcontainers gaat. Voor ieder type afval zijn grote en kleine containers leverbaar. Een container huren kan 7 dagen in de week, 24 uur per dag. 

Diverse maten container huur

Ga je een container huren? Er zijn meerdere opties. De meest gehuurde is die van 6 m³. De afmetingen van dit model zijn: 365 cm (lengte) bij 172 cm (breedte) bij 110 cm (hoogte). In de kleinste container (244 x 135 x 110 cm) kun je 4 m³ kwijt. Is er extra veel afval? Kies dan voor de 10 m³ container. Deze bak meet 365 bij 172 bij 150 cm. Gaat het om meer dan 10 kuub? In het assortiment van rodebak.nl zitten ook containers van 12, 25 en 40 m³. Een container huren voor een specifieke opdracht of voor bijzonder materiaal kan ook. Zo zijn er onder meer containers voor vertrouwelijk papier, opslagcontainers en zeecontainers. 

Prijzen per soort afval

Container huur hoeft niet duur te zijn. Rodebak.nl hanteert eerlijke prijzen. Dit betekent een vast bedrag per soort afval en per model container. De containers worden door de chauffeurs van rodebak.nl afgeleverd en vol weer opgehaald. Rodebak.nl zorgt voor de verwerking van het afval. De prijzen zijn onder andere gebaseerd op de tijd en mankracht die het afvoeren en/of recyclen kost. Op dit moment geldt bijvoorbeeld een prijs van €225 voor de huur van een 4 m³ bak bestemd voor restafval. Aan een 6 m³ container vol groenafval hangt een prijskaartje van €200. Dit zijn de meest voorkomende soorten afval op een rij:

-restafval

-bouwafval

-sloopafval

-puinafval

-groenafval

-houtafval

-grondafval

-asbestafval

Op rodebak.nl wordt per categorie afval duidelijk uitgelegd wat er wel en niet onder valt. Als je bijvoorbeeld een muur sloopt of een tegelvloer verwijdert, heet het afval dat overblijft puin. Onder bouwafval vallen onder meer kunststoffen, isolatiemateriaal en huisraad.

 

Container huur met flexibele service en persoonlijk advies

De containers van rodebak.nl zijn 24/7 online te reserveren. Je kunt aangeven op welke dag en welk tijdstip de container gebracht moet worden. In principe huur je ‘m voor vier weken, maar na één telefoontje wordt de volle container op ieder gewenst moment opgehaald. Tussentijds container huur kan uiteraard ook. Er wordt zakengedaan met particulieren, bedrijven, aannemers en ZZP'ers. Voor vragen, opmerkingen of tips is rodebak.nl telefonisch te bereiken op 053-4340404. Mails kunnen gestuurd worden naar info@rodebak.nl.Over de Auteur

Netwrite schrijft over zeer uiteenlopende artikelen over huis en tuin, gezondheid, zakelijke dienstverlening etc.

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar RSS

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.
BoekenBoeken

Artikel KenwoordenTop Auteurs

Niels78
[393 geplaatste Artikelen] feed
gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[203 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[150 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
Admin
[102 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo