Controle op traprenovatie in 2 stappen - Artikel Post - Artikel Marketing

Controle op traprenovatie in 2 stappen

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 576 | Aantal woorden: 428 | Datum: | 0 commentaar

Echter moet er goed opgelet worden bij de verbouwen van trappen. Bij een traprenovatie moet alles correct en ambachtelijk geïnstalleerd worden om de trap geen scheuren en barsten mee te geven. Het renoveren van een trap in een nieuwe trap zal voor een totaal nieuw aanzicht zorgen in de woning. Echter moet er goed opgelet worden bij de verbouwen van trappen. Bij een traprenovatie moet alles correct en ambachtelijk geïnstalleerd worden om de trap geen scheuren en barsten mee te geven.

Hout heeft weinig schade in verloop van tijd. Hetzelfde geldt voor houten trappen. Door de frequentie en het eventueel intensief gebruiken van de trap kan deze slijtage oplopen. De meest voorkomende schade aan trappen zijn

  • Piepende treden,
  • Piepende loopvlakken,
  • Beschadigde trappen en traptreden,
  • Gebarsten trappen,
  • Schade of verlies van trapleuningen.

Trap loopvlakken
De schade aangericht aan loopvlakken is meestal te wijten aan een gebrek van dekking van het materiaal. De meeste schade wordt toegebracht aan de neuslijsten van de trap. Deze zijn eenvoudig te herstellen door een eigen trappen reparateur. U kunt gewoon de beschadigde houten planken verwijderen en vervangen met nieuwe houten planken om het probleem eenvoudig te verhelpen.

Piepende traptreden
Piepende trappen als gevolg van vele verschillende redenen is ook een veelvoorkomend probleem  bij oude trappen. Wat precies de reden is moet u zelf uitzoeken, maar vaak is het als gevolg van losse segmenten of een defect stootbord tussen de loopvlak en de onderkant van de traptreden. Losse lijmstukken kunnen ook voor piepende belasting zorgen. Het is ook mogelijk dat een piepend geluid van uw trap veroorzaakt wordt doordat een plank in de breedte is gelijmd en geen centrale bevestiging heeft met de onderlaag. Om de oorzaak te achterhalen van een piepende trap kunt u het beste de onderzijde van de trap controleren en goed naar de lijm structuur kijken. Mocht u losse eiken traptreden of stootborden vinden, kunt u het beste deze verwijderen en vervangen et een nieuwe. Er zijn altijd minimaal 2 planken per trede nodig.

http://www.hartflooring.nl

Over de Auteur

Hartflooring traprenovatie werkt met ambacht en expertise aan de verbouw van alle soorten trappen. Dat houdt in dat wij iedere trap kunnen voorzien van een geheel aan een sluitende nieuwe trap die een flinke meerwaarde kan bieden voor iedere woning. Via verschillende monteurs wordt aan huis vrijblijvend advies gegeven over de beste oplossingen die passen bij de wensen van het verbouwen van de trap.

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld

Commentaar

Geen commentaar geplaatst. Commentaar gesloten.

Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[223 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[172 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[124 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed
RBOnline
[72 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo