Creëer sfeer met de passende hanglamp voor uw eettafel - Artikel Post - Artikel Marketing

Creëer sfeer met de passende hanglamp voor uw eettafel

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: m.peters
Gezien: 855 | Aantal woorden: 471 | Datum: Thu, 5 Apr 2012 | 0 commentaar

Hoe vaak zit u, alleen of samen met anderen, aan uw eettafel? Waarschijnlijk vaker dan u denkt. Want aan tafel eet u niet alleen, maar leest u waarschijnlijk ook tijdschriften en speelt u spelletjes met vrienden of familie. De passende hanglamp boven uw eettafel is daarom zeer belangrijk. Deze moet de eettafel in de eerste plaats goed belichten, maar moet daarnaast passen bij uw interieur.

Veel mensen kiezen voor een moderne hanglamp voor boven hun eettafel. Maar welke typen moderne hanglampen zijn er precies en bij welke stijlen passen ze? Hieronder leest u meer over de meest populaire moderne hanglampen.

Glazen hanglampen

Een glazen hanglamp is tijdloos en past in vrijwel ieder interieur. Er zijn glazen hanglampen in diverse varianten. Hanglampen met een kap van melkglas geven een prachtig effect, omdat dit type glas het licht op een natuurlijke manier dimt, zonder dat het te donker wordt. Bovendien zorgt een kap van melkglas ervoor dat het licht op een mooie manier over de ruimte wordt verdeeld.

Kunststof hanglampen

Het grote voordeel van kunststof als materiaal voor hanglampen is dat er veel uiteenlopende vormen mee kunnen worden gecreëerd. De variatie in vormen bij kunststof hanglampen is dan ook eindeloos: zo zijn er ronde hanglampen in een golvend design en hanglampen in de vorm van een bloem verkrijgbaar.

Kroonluchters

Een populaire trend in hanglampen van dit moment zijn de kroonluchters. De kroonluchter heeft het ouderwetse imago duidelijk van zich afgeschud en is weer helemaal hot. Een moderne kroonluchter is een schitterende toevoeging aan ieder interieur. Er zijn kroonluchters verkrijgbaar in diverse designs, met verschillende aantallen lampjes. Kies voor een kroonluchter met kap als u een romantische sfeer wilt in een ruimte.

RVS hanglampen

Hanglampen van staal hebben vaak een zeer strakke uitstraling. RVS hanglampen met een grote kap passen daarom het beste in een modern interieur met veel rechte lijnen. Er zijn ook hanglampen met kleine, meer subtiele details van roestvrij staal. Zulke hanglampen kunnen uiteraard met veel verschillende interieurstijlen worden gecombineerd.

Bij Woonwinkel Online vindt u een ruim aanbod hanglampen en kroonluchters voor uw interieur. Ook de lampjes voor een kroonluchter kunt u in de webshop bestellen. Neem dus snel een kijkje op de site en vind de hanglamp of kroonluchter die u zoekt!Over de Auteur

Manon Peters schrijft over uiteenlopende actuele onderwerpen.

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld

Commentaar

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Jouw naam:


Jouw email:


Commentaar

Type de code over die je hieronder ziet (beveiliging tegen Spam en geautomatiseerde aanmeldingen)

Visual CAPTCHA


Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[389 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[116 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[114 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed
RBOnline
[72 geplaatste Artikelen] feed
bvvught
[66 geplaatste Artikelen] feed
JennyL
[59 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo