FB pix Creatief verhuiskaarten maken - Artikelpost

Creatief verhuiskaarten maken

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 1091 | Aantal woorden: 370 | Datum: | 0 commentaar

Het is een win-win situatie als je gaat verhuizen en ook nog eens erg creatief bent. Het is dan extra leuk om eigen verhuiskaarten te maken en deze te versturen. Echter, het kost veel geld en tijd om materialen aan te schaffen. Geld en tijd teveel dus! Internet is de meest snelle manier om dit voor elkaar te krijgen en toch zelf een eigen tintje te geven aan je verhuiskaarten. Creatief verhuiskaarten maken wordt dan pas echt leuk!
Mogelijkheden
De website Verhuiskaartenmaken.com beschikt over een ruime collectie aan al bestaande verhuiskaarten. Daar kun je terecht voor inspiratie of voor voorbeeldkaarten die je dan zelf aanpast. Je kunt ook kiezen voor een blanco verhuiskaart en deze dan volledig zelf “inrichten”. Je kunt dan kiezen uit eigen afbeeldingen of foto’s, illustraties, kleuren, achtergronden, kaders, tekst en verschillende lettertypes. De website biedt je dus de mogelijkheid om zelf te bepalen hoe jij je kaart wilt weergeven. 

Voor 15:00 uur
Nadat je je verhuiskaart hebt uitgekozen of samengesteld, kun je deze bestellen en afrekenen. Bestel je je verhuiskaarten voor 15:00 uur, dan heb je de kaarten al de volgende dag in huis. Je kunt de kaarten dus naar jezelf sturen, maar ook naar familie, vrienden, kennissen en buren. Door je adressenbestand te uploaden ben je er zeker van dat de kaarten op het juiste adres aankomen. De kaarten worden verzonden door Post NL. Als je ervoor kiest om de kaarten naar jezelf te laten versturen, dan ontvang je deze in een pakket van tien kaarten. Dit doe je voor een prijs van 8,50 euro. 

De laatste stap is het afrekenen van de verhuiskaarten. Je kunt afrekenen via iDeal, MasterCard, Visa, American Express en PayPal.

 

Over de Auteur

Jack Broekhuis is 42 jaar oud, geboren en getogen in Amsterdam. Jack heeft enkele jaren ervaring in de Verhuiskaarten business en heeft o.a. meegeholpen aan het bedenken en bouwen van de kaart applicatie van Verhuiskaartenmaken.com

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar RSS

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.
BoekenBoeken

Artikel KenwoordenTop Auteurs

Niels78
[393 geplaatste Artikelen] feed
gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[201 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[150 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
Admin
[100 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo