Creatieve alternatieven voor een boekenplank - Artikel Post - Artikel Marketing

Creatieve alternatieven voor een boekenplank

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 104 | Aantal woorden: 593 | Datum: | 0 commentaar

Je kent het wel; je hebt een saaie muur waar helemaal niets hangt óf er hangt een saaie boekenplank waarop je doorgezaagde boeken tentoonstelt.

Maar je kunt deze plank uitstekend gebruiken voor creatieve oplossingen. Dus gooi je boeken maar in een doos en schuif ze onder je bed of berg ze op je zolder, en gebruik de plank voor andere doeleinden! Het eerste alternatief zijn foto’s. Door je favoriete foto’s in een lijst tentoon te stellen maak je opnieuw gebruik van je ‘boekenplank’! Ook verschillende planken naast of onder elkaar kun je voorzien van foto’s met lijsten. Wil je een extra plank? Maak dan eenvoudig gebruik van stevige plankdragers! Duur is het niet, maar mooi is het zeker.

Planten

Wanneer je bezit over ‘diepe’ boekenplanken, kun je er ook prachtig plantjes op zetten. Met diepe boekenplanken bedoelen we dat de plank breed genoeg is om prachtige bloemetjes in een potje op te zetten. Kies voor ronde bloempotjes wanneer je een speelse uitwerking wilt. Houd je van strakke lijnen in je interieur? Kies dan voor vierkante of rechthoekige bloempotten!

Decoraties

Je kunt natuurlijk kiezen voor een boekenplank met alleen maar planten of fotolijstjes, maar wij vinden diversiteit enorm tof! Dus zet inderdaad die plant op je boekenplank, maar óók fotolijstjes. Zo creëer je een speels karakter op de boekenplank. Er zijn natuurlijk nog veel meer mogelijkheden! Denk bijvoorbeeld aan een klok, leunend tegen de muur. Een wereldbol is natuurlijk ook mooi, of posters in een lijst met quotes en mooie plaatjes van prachtige landschappen. Heb je toch nog een paar boeken die je regelmatig leest of trots op bent? Dan kun je natuurlijk ook gewoon een stapel of rij boeken tentoonstellen. Maar dan ben je toch af van het saaie boekenplank imago! Bekijk wat bij jou en jouw interieur past, en upgrade je boekenplank naar een veelzijdig museum.Over de Auteur

Lees de leuke blogs van Wovar!

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.

Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[244 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[172 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[124 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed
RBOnline
[72 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo