Creëer meer ruimte in je studentenwoning in Zwolle - Artikelpost

Creëer meer ruimte in je studentenwoning in Zwolle

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 130 | Aantal woorden: 428 | Datum: | 0 commentaar

Binnenkort is het dan zover. De scholen gaan weer van start en eindelijk mag je met een nieuwe studie beginnen. Hiernaast verhuis je ook nog eens naar een studentenhuis en ga je voor de allereerste keer op jezelf wonen. Omdat dit alles toch best wel een beetje spannend is, is het belangrijk dat je je snel thuis voelt op je nieuwe woonplek. Het is dan ook een goed idee om een fijne sfeer in jouw studentenhuis te creëren. Om jou op weg te helpen naar een fijn woonverblijf, vind je hier wat tips. Hiermee kun je straks op je eigen vertrouwde plekje met de studie starten.

Tips voor een kleine studentenkamer

Heb je een studentenkamer in Zwolle gevonden en is deze nogal klein? Dan kun je met verf de kamer een stuk groter laten lijken. Dit doe je door een lichte kleur verf te gebruiken. Wanneer je het plafond net iets lichter verft dan de muren, lijkt je studentenwoning al snel wat ruimer. Heb je zelf twee linkerhanden of is het verven een klus waar je erg tegenop ziet? Dan kun je natuurlijk ook een professional inhuren voor het schilderwerk. Deze vind je door te Googelen en op 'Schilder Zwolle' te zoeken.

Een opgeruimde studentenkamer geeft ruimte én rust

Uiteraard is jouw studie erg belangrijk. Het is dan ook belangrijk dat je goede resultaten behaalt. Wanneer je een rommeltje in je studentenkamer hebt, kan dit jouw prestatievermogen negatief beïnvloeden. Zorg er dus voor dat jouw woonverblijf er netjes ziet. Hiermee creëer je rust in je hoofd wat je studie ten goede komt. Een tip is om gebruik te maken van opruimboxen. Op deze manier kun je al jouw spullen makkelijk kwijt.

Creëer sfeer met leuke accessoires

Is de woning geschilderd en staan alle meubels op hun plaats? Dan is het tijd om wat sfeer in de studentenkamer te creëren. Dit doe je met leuke accessoires. Leg hier en daar wat kussentjes neer. Zet een leuke plant neer en natuurlijk wat mooie bloemen. Met wat kaarsjes erbij maak je de sfeer helemaal compleet en ziet je woning er al snel sfeervol uit.Over de Auteur

Deze auteur schrijft graag over schilderen

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.

Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[329 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[184 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[143 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed
RBOnline
[72 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo