Dakdekker Randstad - Artikelpost

Dakdekker Randstad

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 478 | Aantal woorden: 418 | Datum: | 0 commentaar

Heeft u lekkage aan het dak of is het dak toe aan reparatie of vervanging? Dakdekkersbedrijf Kewodak is een goede partner voor particulieren of bedrijven in de Randstad. Of u nu een dakdekker in Lisse zoekt of een dakdekker in Hillegom, de specialisten komen graag bij u langs. Het hoofdkantoor is gesitueerd in Alphen aan den Rijn en is 24 uur per dag te bereiken. Voor onderhoud of spoedreparaties heeft Kewodak een aparte service afdeling: Kewodak Service.

 

Dakbedekking soorten

Alle soorten dakbedekkingen voor het platte dak zijn te realiseren. Of het nu gaat om een nieuwbouwwoning of een bestaande woning, een groen dak of een EPDM dak; de werkzaamheden worden keurig uitgevoerd en voorzien van garantie. Kewodak is in het bezit van de juiste certificaten ten behoeve van veiligheid en kwaliteit. Al meer dan 30 jaar zijn de dak specialisten van Kewodak actief in de Randstad. Bekijk ook eens de Kewodak klantervaringen op de website!

 

Veiligheid voorop

Bij het uitvoeren van werkzaamheden op het dak mag veiligheid namelijk niet ontbreken. Ook als u zelf het dak op gaat voor bijvoorbeeld een inspectie van het dak. Natuurlijk kunt u het werk ook uitbesteden aan de dak specialist van de Randstad. Dakdekkersbedrijf Kewodak houdt de regelgeving met betrekking tot de veiligheid goed in de gaten en werkt, indien nodig, met correcte valbeveiliging.

 

Gezonde daken

Naast de veiligheid staat ook het milieu hoog in het vaandel. Kewodak maakt daken graag gezond op verantwoorde wijze. Zo kiezen we graag voor een duurzame oplossing en zijn groot voorstander van herbruikbare daken. Ook witte daken, ter verkoeling of begroeide daken mogen niet ontbreken. Wellicht wilt u meer weten over de verschillende oplossingen voor uw bedrijf of woning? Kijk dan eens op de website, www.kewodak.nl of bel met 0172 43 83 32. Wij staan u graag te woord of komen bij u langs.Over de Auteur

Dakdekkersbedrijf Kewodak, specialist op het platte dak. 

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.

Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[329 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[184 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[143 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed
RBOnline
[72 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo