FB pix Dakisolatie Almere - Artikelpost

Dakisolatie Almere

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 2556 | Aantal woorden: 717 | Datum: | 0 commentaar

Veel warmte verlaat uw woning via het dak, gemiddeld gaat het wel om 30% van de warmte. Als u uw dak laat isoleren bespaart u dit op stookkosten en wordt uw huis sneller warm op het moment dat u uw verwarming aanzet. Naast deze voordelen is een geïsoleerd huis ook minder belastend voor het milieu, je hoeft namelijk minder te stoken wat minder vervuiling en CO2-uitstoot oplevert en de klimaatverandering niet versterkt.

Milieu Centraal heeft met behulp van de Standaard Rekenmethode Rendementen berekend dat de isolatie van uw dak u jaarlijks tot wel €500,- kan besparen wat vergelijkbaar is met een rente van 9% op een spaarrekening. Een dakisolatie betaald zichzelf dus in een paar jaar terug, dit maakt het een waardevolle investering die u uiteindelijk alleen maar meer geld zal besparen.

Er zijn verschillende vormen van dakisolatie, dus er zit altijd wel wat voor u bij. Uw Storing, dakdekker in Almere en omstreken kan u hier over informeren.  Zo zijn er voor de verschillende soorten daken de volgende opties beschikbaar.

-          Voor het isoleren van een nieuw dak met een hellingshoek van 15 graden of meer zijn kant-en-klare dak elementen het handigst. Aan de buitenkant zouden dan dakpannen of panlatten worden gelegd.
Bij een nieuw plat dak kunt u het dak het best isoleren met druk vaste isolatieplaten met daarop een waterdichte laag.

 

-          Voor de isolatie van een bestaand schuin dak zijn er drie opties. De eerste is isolatie aan de buitenzijde. Deze manier isoleert het best doordat het goed aansluit. Het beste moment om uw dak op deze manier te isoleren is wanneer uw dak gerenoveerd moet worden, dan worden de dakpannen er sowieso afgehaald.
Daarnaast kunt uw dak ook aan de binnenkant isoleren. Daarbij wordt gebruik gemaakt van vochtregulerende klimaatfolie zodat er geen vocht tussen kan komen om het rotten van het dak te voorkomen.
De laatste optie om een bestaand schuin dak te isoleren is het isoleren van de zoldervloer of het plafond. Deze optie wordt meestal gebruikt op het moment dat de zolder niet verwarmt is.

-          Een ongeïsoleerd plat dak kunt u ook op meerdere manieren laten isoleren. Het dak wordt het best geïsoleerd als u een isolatie op het dak aanbrengt en vervolgens afwerkt met waterdicht materiaal.
Ook kunt waterdichte isolatieplaten op de dakbedekking leggen met daarop tegels of grind. Deze optie levert echter wel minder isolatie.
Isolatie aan de binnenkant van een plat dak is niet mogelijk omdat er een grote kans is dat er vocht tussen de constructie komt.

 

Zorg ervoor dat uw isolatie altijd wordt geplaatst door professionals om een optimaal isolerend effect te krijgen. Uw Storing heeft al jarenlange ervaring met het isoleren van daken en weten dus precies waar ze op moeten letten. Als u uw dak via ons bedrijf laat isoleren bent u verzekerd van kwaliteit. Wij werken namelijk alleen met goed opgeleide en ervaren dakdekkers. Ook staan wij u graag te woord als u nog vragen heeft over dakisolatie in Almere en omstreken of als u advies wilt over welke optie het beste bij u past. De dakdekkers van Uw Storing geven u graag advies op maat. 

Over de Auteur

Als u in de regio Almere een goede dakdekker nodig heeft, hoeft u niet verder te zoeken. Uw Storing is in de gehele provincie Flevoland werkzaam als professioneel dakdekkersbedrijf. U kunt ons inschakelen voor alle mogelijke dakwerkzaamheden, van het plaatsen van uw dakbedekking tot het verlenen van spoedhulp bij lekkage.

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar RSS

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.
BoekenBoeken

Artikel KenwoordenTop Auteurs

Niels78
[393 geplaatste Artikelen] feed
gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[206 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[150 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
Admin
[104 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo