Dakpanplaten montage en accessoires - Artikelpost

Dakpanplaten montage en accessoires

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 518 | Aantal woorden: 488 | Datum: | 0 commentaar

Dakpanplaten monteren is een eenvoudige klus, dit kan op een vlakke ondergrond of op balken. Voor beide uitvoeringen kunt u de dakpanschroef gebruiken. Deze dakpanschroef heeft dezelfde kleur als de dakpanplaten, waardoor deze niet opvalt. De dakpanplaat kunt u het beste in het “lage gedeelte” vastschroeven. De rubberen ring zorgt voor een waterdichte afsluiting. Met dezelfde schroeven kunt u ook alle accessoires monteren.

 

De zijkant van uw dak kunt u afwerken met een houten of een stalen windveer. De stalen windveer heeft minder onderhoud nodig en is daarnaast verkrijgbaar in dezelfde kleuren als de stalen dakpanplaten. Stalen dakpanplaten zijn de meest verkochte dakpanplaten. Voor een speels effect wordt ook gekozen voor juist een afwijkende kleur windveer.

 

Het dak wordt afgewerkt met een halfronde nok en een eindnok. De halfronde nok verbindt de twee dakpanplaten van beide zijde. De eindnok maakt aan de voorkant en achterkant van het dak de nog waterdicht.

 

Alle accessoires om de stalen dakpanplaten te monteren kunnen worden vastgeschroefd met de dakpanschroeven. Veelal worden de dakpanschroeven geleverd per 100 stuks in een doos, waarbij je ongeveer 10 schroeven gebruikt per vierkante meter. Schroeven worden in de dalen van de dakpanplaten bevestigd, zodat de schroeven goed aansluiten op de ondergrond.

 

Hulp nodig bij de montage? Vraag advies bij dakdekkers of lees de montagehandleidingen op de webshop Beplatingswinkel.nl.Over de Auteur

Beplatingswinkel.nl is de webshop in dakplaten, dakpanplaten, golfplaten en sandwichpanelen. Binnen twee werkdagen aan huis bezorgd voor de laagste prijs.

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.

Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[306 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[182 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[126 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed
RBOnline
[72 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo