Dakplaten van topkwaliteit - Artikel Post - Artikel Marketing

Dakplaten van topkwaliteit

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 116 | Aantal woorden: 606 | Datum: | 0 commentaar

Wanneer je op zoek bent naar een dakplaat voor een schuur, veranda of kas biedt polycarbonaat de oplossing. Wij behandelen de vele voordelen. Polycarbonaat is een stevig materiaal waar je doorheen kunt kijken. Door de kracht van dit materiaal, wordt het vaak toegepast in omstandigheden waar inbraak en vandalisme van toepassing zijn. Ook in de industrie en rondom huis komt dit materiaal veelvuldig voor.

Veranda of overkapping

Wil jij een stijlvolle veranda aan je huis of een sfeervolle overkapping in je tuin? Bouw die dan zelf! Met polycarbonaat platen kun je het dak eenvoudig monteren. Op internet staan veel handleidingen over het bevestigen van deze platen. Vraag bij je leverancier de beste manier. Je maakt met dit materiaal een dak van topkwaliteit! Het is namelijk sterker dan glas en licht van gewicht; ideaal dus. Daarnaast is de montage eenvoudig en koop je platen op maat. Het enige wat je nog nodig hebt zijn een aantal houten palen als onderstel.

 

Je kunt zelfs kiezen voor UV werende platen, wat ideaal is voor de zonnige dagen! Je kunt veelal kiezen uit heldere, transparante of melkwitte, opaal dakplaten. Tegenwoordig zijn er ook mogelijkheden om platen met grijze of bruine tinten aan te schaffen. Hierdoor is er voor ieder huis een dakplaat die erbij past.

Onderhoud en bewerking

Het onderhoud van polycarbonaat is een bijkomend voordeel. Reinig het materiaal eenmaal in het jaar en je geniet van een schone dakplaat. Daarnaast haal je op deze manier de maximale levensduur uit de platen. Het gebruik van schoonmaakmiddelen is overbodig. Voor de optimale levensduur is het gebruik van water en een bezem voldoende. Wanneer je te maken hebt met lastige afmetingen of vervelende hoekjes kun je de plaat op maat maken met een cirkelzaag. Zijn er krassen ontstaan op de dakplaten? Door het polijsten kun je de krassen gemakkelijk verwijderen.
Over de Auteur

Lees de leuke blogs van Gadero

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld

Commentaar

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Jouw naam:


Jouw email:


Commentaar

Type de code over die je hieronder ziet (beveiliging tegen Spam en geautomatiseerde aanmeldingen)

Visual CAPTCHA


Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[197 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[171 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[121 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed
RBOnline
[72 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo