De aanschaf van een nieuw bed - Artikelpost

De aanschaf van een nieuw bed

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 657 | Aantal woorden: 1015 | Datum: | 0 commentaar

Als je een nieuw bed gaat aanschaffen, moet hier goed over na worden gedacht. Het is namelijk een vrij grote aanschaf en deze moet dan ook een aantal jaartjes kunnen meegaan. Als je oude bed echt aan vervanging toe is, wil je waarschijnlijk alles opnieuw aanschaffen. Van een bed tot een matras en van kussens tot dekbedovertrekken. Als je deze zaken allemaal aanschaft, kun je weer heerlijk slapen en word je echt uitgerust wakker. Bij Slaaploods kun je terecht voor alles wat met slapen te maken heeft. Dit is natuurlijk heel handig, maar waar moet je allemaal op letten?

Bedbodems

Ten eerste moet je natuurlijk een bedbodem aanschaffen. Er bestaat tegenwoordig zelfs al een heel assortiment met verschillende lattenbodems. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor een elektrische lattenbodem of een handverstelbare lattenbodem. Natuurlijk kun je ook gaan voor de normale vlakke lattenbodem. Een verstelbare lattenbodem kan echter soms ideaal zijn. Misschien zet je wel graag het hoofdeinde van je bed soms een beetje omhoog. Of misschien houd je van even tv kijken in de avond of ochtend. Dan is het natuurlijk heel fijn om je bed omhoog te zetten.

Matrassen

Voor de matrassen is er misschien wel de meeste keus. Polyether, koudschuim, traagschuim, latex, bonellvering of pocketvering, bij Slaaploods hebben ze dit allemaal. Ook voor baby- en kindermatrassen, extra lange matrassen en studenten matrassen kun je hier terecht. Er is dus voor ieder wat wils. Een matras moet voldoende ondersteuning bieden aan je lichaam, zodat je ‘s nachts helemaal kunt ontspannen.

Dekbedden

Als de bedbodem en de matras is gekozen, kun je verder met de keuze voor het dekbed. Het is natuurlijk belangrijk dat deze warm genoeg is, maar ook voldoende ademt. Je kunt kiezen voor een apart zomerdekbed, deze kun je dan in de warme zomermaanden gebruiken. Echter kun je ook kiezen voor een 4-seizoenendekbed. Dit is natuurlijk ideaal als je niet telkens je dekbed wil verwisselen.

Kussens

Kussens moeten, net als je matras, voldoende ondersteuning bieden. Als een kussen genoeg steun biedt aan je nek, kun je eventuele nekklachten voorkomen. Er bestaan tegenwoordig zelfs kussens die je op verschillende manieren kunt gebruiken. Bijvoorbeeld met of zonder actieve neksteun.

Bedtextiel

Bedtextiel hoort bij de leukere dingen om te kiezen. Hou je van chic en donker of van vrolijk en licht? Er is voor iedereen wat moois. Het is natuurlijk het mooist als je zorgt dat je bedtextiel past bij de rest van de slaapkamer.   

Matrasbeschermers

Als je een nieuwe matras hebt aangeschaft, wil je deze waarschijnlijk goed beschermen. Dit kan met behulp van een matrasbeschermer. Als je je matras goed beschermt, gaat deze waarschijnlijk lang mee en kun je er veel plezier van hebben. Mocht je een of meerdere van bovenstaande zaken willen aanschaffen dan kun je eens op de site kijken van Slaaploods: http://www.slaaploods.nl.Over de Auteur

Sanne Vermeulen

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.
ComputerComputer

Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[354 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[147 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[122 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo