Dé aanvulling op je huis! - Artikelpost

Dé aanvulling op je huis!

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 142 | Aantal woorden: 613 | Datum: | 0 commentaar

Word trots op je huis en pak de ontbrekende factor aan; sierbestrating. Vaak een ondergeschoven kind, maar juist de missende schakel bij een stijlvol huis. Laat het beste van je huis en tuin naar boven komen met de meest stijlvolle sierbestrating die erbij past! Een populair fenomeen hierbij zijn de prachtige terrastegels. Vooral tegels met een groot formaat zijn erg in trek deze dagen. De voordelen zijn dat het eenvoudig te leggen is en het oppervlakte ruim laat lijken. Daarnaast kun je kiezen uit verschillende soorten steen, zoals natuursteen, beton en keramiek. Hierdoor is er voor iedere tuin een perfecte terrastegel.

Split & Grind

Een eenvoudige oplossing voor je oprit of tuin is het gebruik van split of grind. Deze bestrating is enorm populair omdat het super onderhoudsvriendelijk is. Wil jij grind kopen voor je tuin? Let dan goed op hoeveel je nodig hebt. Dit is afhankelijk van het doel van de grond. Zo zal de laag dikker moeten zijn voor een oprit (+- 9 cm) dan een loop- of fietspad (+- 7 cm). Voor een siertuin heb je geen dikke grind- of splitlaag nodig (+- 5 cm) vanwege de beperkte belasting. Een bijkomend voordeel van split en grind is het enorme aanbod van verschillende soorten. Zo zijn er enorm veel verschillende soorten stenen, en kun je zelfs gebruik maken van schelpen of boomschors! De stenen zijn ook nog eens verkrijgbaar in verschillende groottes.

Combineren

Het combineren van verschillende soorten sierbestrating behoort natuurlijk ook tot de mogelijkheden. Zo creëer je afwisseling en krijgt je tuin een speels effect. Wat tegenwoordig veel voorkomt is het gebruik van grote terrastegels gelegd in split of grind. Zo wordt er een ‘pad’ gecreëerd tussen het grind.

 

Voordat je de beslissing neemt voor een bepaalde vorm van sierbestrating, is het raadzaam om je huis onder de loep te nemen. De meeste bestrating loopt namelijk door tot de muren van je huis, waardoor het belangrijk dat dit matcht.Over de Auteur

Lees de leuke blogs van Gadero!

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.

Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[307 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[182 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[126 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed
RBOnline
[72 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo