De bedrijfstuin als visitekaartje voor jouw bedrijf - Artikelpost

De bedrijfstuin als visitekaartje voor jouw bedrijf

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 320 | Aantal woorden: 392 | Datum: | 0 commentaar

Hoe ziet jouw bedrijfspand er uit? Het is best bepalend voor het karakter van jouw bedrijf, hoe het bedrijfspand en de omgeving er uit zien. Als jij in een creatieve branche zit, dan is het niet toepasselijk om in een saai en kaal kantoorpand gevestigd te zijn. Wanneer jij veel met de natuur bezig bent, zal het bijvoorbeeld ook volkomen logisch zijn dat je een mooie groen bedrijfstuin hebt. Het is dus van belang om na te denken over het ontwerp van jouw bedrijfspand en omgeving, zodat je kunt kijken of dit ook bij de identiteit van jouw onderneming past. Een bedrijfstuin is het visitekaartje van jouw bedrijf. Het laat zien wie het bedrijf is. Het is dus een eerste kennismaking van potentiële klanten of werknemers met het bedrijf. Op die manier kan jij jouw onderneming dus goed op de kaart zetten met een passende bedrijfstuin.

Mogelijkheden bedrijfstuin

Groen in het straatbeeld is van groot belang. Alle kale en saaie betonmuren maakt het straatbeeld eentonig en saai. Bovendien is het voor de waterafvoer van zeer essentieel belang dat er voldoende mogelijkheden zijn om regenwater op te vangen of vast te houden. Op stenen wegen of paden is dit niet mogelijk, dus zullen er zeker grasvelden, struiken of bomen geplaatst moeten worden. Een mooie bedrijfstuin is dus niet alleen goed voor het straatbeeld, maar heeft ook een duidelijke functie voor de ecologische balans. Voor dieren is dit ook een mogelijkheid om zich te kunnen vestigen. De vogels kunnen nestjes bouwen in de bomen, zodat je iedere ochtend op je werk komt met vogel gefluit.

Areamasters groenvoorziening

Denk jij er over na om een bedrijfstuin aan te laten leggen of om de bestaande bedrijfstuin rigoureus om te gooien? Een goed ontwerp en vakmanschap zijn belangrijke elementen om jouw bedrijfstuin te laten slagen. Bij Areamasters kunnen zij jou daarom perfect van dienst zijn. Over de Auteur

Ervaringsdeskundige met een prachtige bedrijfstuin, aangelegd door Areamasters

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.

Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[306 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[182 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[126 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed
RBOnline
[72 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo