FB pix De beste bescherming voor je tafel - Artikelpost

De beste bescherming voor je tafel

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 233 | Aantal woorden: 1037 | Datum: | 0 commentaar

Houten tafels, kunststof tafels, glazen tafels, marmeren tafels… tafels zijn er tegenwoordig in allerlei soorten en allerlei maten. Ook is tegenwoordig de vorm van de tafel zelfs verschillend. Ovale en ronde tafels kenden we al, maar je vindt nu ook tafels met zes of acht hoeken en tafels met organische vormen. Het aanbod aan tafels wordt steeds groter en uitgebreider. Misschien heb jij ook wel een tafel die je een paar jaar geleden nog nooit ergens was tegengekomen. Ook zijn er bepaalde trends in deze wereld. De boomstamtafel was bijvoorbeeld een grote trend, momenteel is een marmeren eettafel erg populair en zie je ook eiken tafels met organische vormen steeds vaker bij mensen thuis.

Welke tafel je ook hebt, het is goed om deze van de juiste bescherming te voorzien. Een (eet)tafel wordt veel gebruikt. We eten dagelijks aan deze tafel, maar we gebruiken hem ook om aan gesprekken te voeren, te knutselen met kleine kinderen, te werken en tijdens een gezellige spelletjes/borrel avond met vrienden of familie. Een tafel heeft dus een veelzijdige functie. De kans dat er vlekken of beschadigingen ontstaan is dan ook zeker aanwezig. Een tafel is echter niet een product wat je zo gemakkelijk even opnieuw koopt. Zorg er dus voor dat je het tafelblad goed beschermt. Er zijn verschillende manieren om je tafel te beschermen.

Tafelzeil of tafelkleed
Dit is waarschijnlijk de meest effectieve manier van beschermen. Het tafelzeil dekt je volledige tafelblad af en wanneer er een glas drinken omvalt of wanneer een kindje uitschiet met zijn rode stift, weet je zeker dat dit niet in je mooie tafelblad terecht komt. Het tafelzeil kun je ook gemakkelijk weer weghalen wanneer je er geen gebruik van maakt. Je kunt hem echter ook laten liggen want de leuke printjes op het tafelzeil van tegenwoordig zijn meteen een sfeervolle aanwinst voor je woning! Bekijk de prints van Hiptafelzeil.nl maar eens, daar zijn heel veel stijlvolle en trendy tafelkleden te vinden.

Placemats
Ook met placemats kun je je tafel beschermen. Dit is echter wel plaatselijke bescherming. Alleen het stukje placemat biedt de bescherming op de plek waar het ligt. Valt er een glas om dan zal de inhoud al gauw ook naast de placemat terecht komen. Het is wel een mooie manier van bescherming. Placemats zijn verkrijgbaar met leuke printjes en je kunt ze ook eenvoudig opbergen na het gebruik.

Lak
Sommige tafels kunnen met een bepaalde lak beschermt worden. Het ligt er wel aan van welk materiaal jouw tafel is. Houten tafels kunnen vaak goed behandeld worden met speciale lak. Deze lak zorgt ervoor dat vlekken gemakkelijk schoon te vegen zijn. Deze manier van bescherming is niet het meest effectief. Wanneer je liever geen gebruik maakt van een andere manier van bescherming is dit wel een goed alternatief. Verwacht echter niet dat de lak ook viltstift, verf of rode wijn tegenhoudt, in de meeste gevallen trekken dit soort kleurstoffen snel in het materiaal en krijg je dit er niet meer uit.

Over de Auteur

Het gaat om tafelbescherming

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar RSS

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.
BoekenBoeken

Artikel KenwoordenTop Auteurs

Niels78
[393 geplaatste Artikelen] feed
gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[199 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[150 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
Admin
[94 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo