FB pix De Boxtwin: een onderschuifbed van topkwaliteit - Artikelpost

De Boxtwin: een onderschuifbed van topkwaliteit

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 1211 | Aantal woorden: 523 | Datum: | 0 commentaar

Een logeerbed moet praktisch zijn, maar ook comfortabel. Het liefst moet een logeerbed ook niet te veel plek innemen. Daarom zijn er diverse soorten ruimtebesparende bedden op de markt: naast vouwbedden, opklapbedden en slaapbanken zijn ook onderschuifbedden zeer populair. Vandaag laten we u graag kennismaken met een zeer interessant logeerbed: het Boxtwin duobed.

Boxtwin onderschuifbed

Het Boxtwin onderschuifbed heeft de uitstraling en het comfort van een échte boxspring, maar heeft een verrassing: het zijn twee bedden in één. Normaal gesproken neemt het bed de ruimte in van één eenpersoons bed, maar krijgt u een extra logee, dan tovert u eenvoudig een tweede boxspringbed tevoorschijn. Dit bed kan worden opgeborgen ónder het hoofdbed en eenmaal opgezet heeft het exact dezelfde hoogte als het hoofdbed. De bedden zijn dus apart te gebruiken, maar kunnen ook uitstekend tegen elkaar worden geplaatst als bed voor twee personen.

Zelfs een keuze voor hotels

De Boxtwin wordt zelfs gebruikt in diverse hotels en bed & breakfasts. De Boxtwin is nauwelijks te onderscheiden van een gewone boxspring, niet in uitstraling en niet in comfort. Het is dan ook een fijne, ruimtebesparende oplossing voor vele hotels en bed & breakfasts. De Boxtwin is leverbaar in 10 verschillende kleuren, in verschillende lengtes en breedtes en met diverse matrassen (bonellvering, pocketvering of latex). Daardoor stelt u zelf het bed samen dat past bij uw wensen en interieur. Wij adviseren u te kiezen voor de bijpassende matrassen. Deze leveren in combinatie met de bodem het beste slaapcomfort.

Logeerbed voor groot gemak

Eén van de unieke voordelen aan het Boxtwin logeerbed is het systeem waarmee het onderbed kan worden opgezet. Trekt u aan de hendel, dan komt het bed automatisch op de poten te staan. Dit is een zeer eenvoudige handeling die u weinig moeite zal kosten. Het eenpersoonsbed kunt u dus in een mum van tijd en in één simpele beweging uitbouwen tot een tweepersoonsbed. Ook het inklappen en opbergen van het bed is in een mum van tijd gedaan: trek weer aan de hendel, geef een lichte druk op het bed en het bed klapt zich vanzelf in. Het gebruikersgemak van dit bed is uniek, en u slaapt er ook nog eens heerlijk in!

De Boxtwin wordt gratis thuisbezorgd en door onze medewerkers op de gewenste plek geplaatst. Bent u nieuwsgierig geworden naar de Boxtwin? Bekijk dan de onderschuifbedden in de Slaapkamerweb webshop. Ook voor diverse andere logeerbedden kunt u uiteraard bij ons terecht. Bekijk gerust ons volledige assortiment!Over de Auteur

Slaapkamerweb is uw online slaapkamer speciaalzaak. In de Slaapkamerweb webshop vindt u alles wat u zoekt voor uw slaapkamer, van bed tot kledingkast en van matras tot dekbed. Naast diverse bedden en boxsprings voert Slaapkamerweb ook een uitgebreid assortiment logeerbedden. De Boxtwin is een nieuw en uniek product dat we graag bij u onder de aandacht brengen!

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar RSS

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.
BoekenBoeken

Artikel KenwoordenTop Auteurs

Niels78
[393 geplaatste Artikelen] feed
gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[197 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[150 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
Admin
[88 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo