FB pix De Gashaard stijgt in Populairiteit! - Artikelpost

De Gashaard stijgt in Populairiteit!

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 987 | Aantal woorden: 452 | Datum: | 0 commentaar

Voordelen van de gashaard

Zonder er ook maar hout voor te kopen kan je al door middel van een klik op de knop snel en makkelijk een echt vuur laten branden. Als eerste top punt is dat het een warmtebron is die een gezellige sfeer geeft en ook nog eens snel kan aanzetten. Als je de gashaard aanzet gaat die al snel warmte afgeven, dus zet de kachel maar een paar standen lager! Met een gashaard kan je kwa afweging en vormgeving alle kanten op. Bovendien is de gashaard geheel veilig en zeker niet te vergelijken met een gelhaard.

De gashaard strak en modern

De gashaard kan je in ieder huis zetten want overal zal hij een aanvulling zijn. Je hebt de mogelijkheid de haard strak en modern af te werken maar je hebt ook de mogelijkheid om het een klassiek uiterlijk te geven. Bij de inrichting van de haard kan je kiezen uit nep sprokkel hout, carrara kiezel of grijze splitsteen.

Een open of gesloten gashaard

Als je kiest voor een gashaard kan je kiezen uit een ope of een gesloten haard. Als de keuze uitgaat naar een gesloten gashaard, dan brandt het vuur achter een keramisch glas. Maar als je wil gaan voor een goede warmte opbrengst kan je beter kiezen voor een gesloten haard. Een open gashaard heeft namelijk de eigenschap den warmte uit een ruimte weg te halen.

Geen schoorsteen meer nodig

De meeste nieuwbouwwoningen hebben geen schoorsteen. En om er een in te laten bouwen, is vaak een ingrijpende verbouwing nodig. Daarom is de gashaard een geweldige investering en wordt die ieder jaar populairder gewoonweg omdat je er geen schoorsteen voor nodig is.

Wat heb je dan wel nodig?

Je hebt geen schoorsteen nodig om een gashaard in je huis te willen zetten alleen een smalle afvoer die rechtstreeks naar buiten word geleid. Wel moet de gashaard op een gasleiding worden aangesloten. De gashaard zelf kan ingebouwd worden met een ombouw die je naar keuze kan uitzoeken. Je kan ervoor kiezen deze later te stuken of schilderen.Over de Auteur

Skyrocket schrijft al artikelen op het web zolang hij het zich kan herinneren. Hij specialiseerd zich niet alleen in gezondheid en design, maar je kan ook zijn nieuwste website bekijken om de beste ventless gas fireplace te scoren en om geweldige ventless gas logs te vinden om te gebruiken met je fireplace!

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar RSS

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.
BoekenBoeken

Artikel KenwoordenTop Auteurs

Niels78
[393 geplaatste Artikelen] feed
gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[206 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[150 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
Admin
[104 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo