De gootsteen ontstoppen - Artikel Post - Artikel Marketing

De gootsteen ontstoppen

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 253 | Aantal woorden: 362 | Datum: | 0 commentaar

De gootsteen ontstoppen

Iedereen krijgt er wel eens mee te maken, een verstopte gootsteen, toilet of douche. Je wilt dit probleem uiteraard zo snel mogelijk verhelpen, maar hoe ga je te werk? Lees hier wat je het beste kunt doen en hoe te handelen.

Oorzaken verstopping

Een verstopping kan meerdere oorzaken hebben. Als je de oorzaken weet, kun je de verstopping in de toekomst voorkomen. Vaak is de oorzaak een combinatie van losse haren en vetresten. Er ontstaat een prop die er voor zorgt dat de afvoer niet goed meer doorspoelt. Mensen spoelen zomaar van alles door de gootsteen, helaas is de gootsteen hier niet voor bedoeld.

Verstopping verhelpen

Een afvoer ontstoppen kan op verschillende manieren. Het kan zowel op een vloeibare als op een mechnische manier. De beste manier is afhankelijk van de oorzaak van de verstopping en waar de verstopping zich bevindt. Een verstopt toilet wordt vaak verholpen op mechanische manier, doormiddel van een ploeper of een ontstoppingsveer.

Als de gootsteen verstopt is kun je ook een vloeibare gootsteen onstopper gebruiken. Er zijn diverse producten in de winkel verkrijgbaar, maar je kan uiteraard ook gebruik maken van diverse huis-tuin-en-keukenmiddeltjes tegen een verstopte afvoer.

Hulp nodig?

Mocht je er zelf niet uitkomen, wees dan verstandig en schakel een erkende loodgieter in. Moeten wij uw riool ontstoppen in Bergen op Zoom, of in de buurt van Bergen op Zoom? Dan bent u bij ons aan het goede adres. Niemand zit te wachten op waterschade of stankoverlast. Onze specialisten in Bergen op Zoom weten hoe vervelend dit is en willen graag zo snel mogelijk uw riool ontstoppen. Dag en nacht staan onze vakmensen klaar in Bergen op Zoom om uw probleem te ontstoppen. Zodra u een probleem heeft kunt u ons bellen en zijn we snel ter plaatse om dit te verhelpen. Een prettig idee!Over de Auteur

Moeten wij uw riool ontstoppen in regio Bergen op Zoom? Dan bent u bij ons aan het goede adres. Niemand zit te wachten op waterschade of stankoverlast.

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld

Commentaar

Geen commentaar geplaatst. Commentaar gesloten.

Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[197 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[171 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[121 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed
RBOnline
[72 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo