De groenste manier om je grond te bemesten - Artikel Post - Artikel Marketing

De groenste manier om je grond te bemesten

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: gerardkempers
Gezien: 222 | Aantal woorden: 424 | Datum: Wed, 23 Nov 2016 | 0 commentaar

Groenbemesters

Planten zijn een piepklein beetje zoals mensen: ook planten hebben eten en drinken nodig om te groeien en te bloeien. Weliswaar in andere vorm dan mensen maar het is belangrijk om je planten goed te verzorgen. Zonder goede verzorging, eten en drinken gaan planten (net als mensen) dood. Planten zonder voeding lopen de kans op ziektes en worden zwakker. Dit kan je natuurlijk voorkomen door je planten goed te voeden.

 

Er zijn verschillende manieren om de grond uit je tuin vruchtbaar te maken. Je kan er bijvoorbeeld voor kiezen om je tuin met kunstmest te bemesten. Dit is echter niet zo heel goed voor de planten en de bodem. Kunstmest werk namelijk wel heel erg snel maar op lange termijn worden de planten er zwakker van. Ze groeien in zo’n korte tijd namelijk zo hard dat dit niet goed voor ze is.

 

Het is verstandiger om gebruik te maken van organische meststoffen. Dit proces duurt langer maar werkt op de lange termijn veel beter dan kunstmest. Je kunt bijvoorbeeld gebruik maken van organische groenbemesters. Groenbemesters zijn planten die je plant op de grond waarvan je wil dat die vruchtbaarder wordt. Nadat de groenbemesters de hele grond hebben volgroeid  zorg je dat je het stuk grond omploegt. Dit doe je met de groenbemesters er op. De groenbemesters verdwijnen dan in de grond. Hier worden de planten afgebroken tot mineralen. Je grond wordt zo veel vruchtbaarder doordat het bodemleven bevorderd wordt, evenals de structuur van de grond.

 

De groenbemester is een van de meest (zo niet de meest) groene manier om een stuk grond vruchtbaarder te maken. Een groenbemester koop je gemakkelijk, goedkoop en snel bij de Hobbytuinder. De Hobbytuinder heeft een online webwinkel waar je gemakkelijk een keus kan maken tussen alle beschikbare groenbemesters. Er zijn namelijk voor verschillende grondsoorten verschillende groenbemester. Neem snel een kijkje in de webshop!Over de Auteur

De Hobbytuinder is een plek waar je terecht kunt voor al je tuinartikelen.

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld

Commentaar

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Jouw naam:


Jouw email:


Commentaar

Type de code over die je hieronder ziet (beveiliging tegen Spam en geautomatiseerde aanmeldingen)

Visual CAPTCHA


Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[216 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[102 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[82 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed
RBOnline
[72 geplaatste Artikelen] feed
bvvught
[62 geplaatste Artikelen] feed
JennyL
[59 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo