Dé guide voor het pimpen van je locker - Artikelpost

Dé guide voor het pimpen van je locker

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 185 | Aantal woorden: 493 | Datum: | 0 commentaar

Lockers zijn we voornamelijk gewend in openbare ruimtes, zoals sportscholen, waar je je spullen veilig in kunt opbergen. Maar, geloof het of niet, lockers worden ook steeds meer een stijl wat je terug kunt laten komen in je interieur. Er zijn veel verschillende stijlen lockers, dus voor ieder zit er wel wat wils tussen. Lijkt jou dit nou ook wat, maar zou je geen idee hebben wat je ermee aan moet? Hier zijn wat tips om lockers een onderdeel te laten worden van jouw interieur.

Stap 1: Het soort locker

Zoals al gezegd zijn er een hele boel verschillende stijlen qua lockers en kun je dus alle kanten ermee op, maar waar je ook over moet nadenken is wat voor soort locker je nu precies wilt. Lockers die je voornamelijk in interieurs voorbij ziet komen zijn metalen locker. Zo kun je denken aan bijvoorbeeld van die langwerpige lockers die je bijvoorbeeld veel voorbij ziet komen op Amerikaanse scholen in series en films. Dit kan een soort zijn die je in je als opbergplek wilt, maar ook kun je voor een kleiner formaat kiezen.

Stap 2: De kleur

Natuurlijk heb je ook hier weer een volledige vrijheid aan keuzes. Als je een kleur in gedachten hebt voor je locker hoe je het in je interieur terug wilt laten komen, kun je hiernaar opzoek gaan in een winkel of online, maar je kunt er ook voor kiezen om zelf creatief aan de slag te gaan. Zo kun je desnoods lockers kopen om die uiteindelijk zelf helemaal op te pimpen naar je eigen stijl. Denk bijvoorbeeld aan een mix van kleuren of een kleur waarvan je bijna zeker weet dat je die niet zo snel terug gaat vinden in een winkel. Op deze manier wordt de locker echt onderdeel van je interieur en kun je er ook nog een Do It Yourself project van maken.

Stap 3: Eigen touch

Nu je al een volledige locker hebt die je wilt gaan plaatsen, is er nog een manier of er je eigen touch aan te geven. Een idee kan zijn, hout! Met bijvoorbeeld een houten ombouwing van je locker, geef je er nog een extra touch aan. Ook daar kun je desnoods weer je eigen kleur aan geven om het een geheel te maken of als je al wat houttinten in je interieur hebt, dit bij je locker terug laten komen. Zo wordt alles een volledig geheel en heb je toch nog een nieuwe trend die je op die manier in je woning kan terug laten komen.Over de Auteur

De schrijven heeft vaak lockers hier gekocht. Ideaal toch een locker?

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.
ComputerComputer

Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[373 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[170 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[149 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo