De HMK r165 - Artikel Post - Artikel Marketing

De HMK r165

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: Niels78
Gezien: 208 | Aantal woorden: 416 | Datum: Mon, 1 May 2017 | 0 commentaar

De HMK r165 is het ideale middel om cementsluier en uitslag te verwijderen, alsook salpeter en martelresten. Ook dit middel wordt best enkel gebruikt op vuurbestendige oppervlakten. Het is immers een concentraat dat grondig witte en zwarte aanslag verwijdert en gebaseerd is op zure bestanddelen. Ook verhard bouwvuil, roestvorming, algen, martelresten, Terra cotta urinesteen en mos kunnen met de HMK r165 verwijderd worden, alsook glas, baksteen, tegels die niet geglazuurd zijn en bepaalde kunststofsoorten. Het ideale middel om tegelvoegen weer als nieuw te krijgen.

Hoe gebruik je HMK r165?

De hoeveelheid HMK r165 die je nodig hebt voor behandeling van het oppervlak is afhankelijk van hoe erg de vervuiling is en hoe goed de ondergrond het product kan opzuigen. Over het algemeen kan je uitgaan van één liter HMK r165 voor ongeveer 2 liter water. Zo ben je zeker van een optimaal resultaat.

Het product uittesten

Voor gebruik op het oppervlak is het aangeraden om eerst het product op een losse tegel te testen, zodat je zeker bent dat de verhouding HMK - water ideaal is. Als het nodig is kan je daarna eventueel nog altijd wat meer toevoegen om de oplossing dunner te maken.

Te werk gaan met HMK r165

Net als bij andere reinigingsmiddelen dien je de ondergrond eerst op een natuurlijke temperatuur te brengen, waarna je de HMK met water verdunt en het mengsel op de voegen aanbrengt. Let er wel op dat de vloer en de voegen op voorhand zijn natgemaakt.

Laat het product even inwerken en schrob tussendoor het oppervlak. Spoel het daarna af met ruim water zodat het product geneutraliseerd wordt. Let bij gebruik van de HMK r165 op bij zuurgevoelige ondergronden, blank metaal, rvs, chroom, hout, gelakte oppervlakken. Daarbij is het aangeraden eventuele spetters meteen te verwijderen.

Na de behandeling met HMK r165

Nadat je het oppervlak met HMK r165 behandeld hebt kunt je de vloer - als het gaat om een onderhoudsmaatregel - meteen weer gebruiken. Heb je het product echter gebruikt om de vloer naderhand te beschermen, dan laat je het product best tot 24 uur inwerken.

 

Over de Auteur

Onze webshop is gespecialiseerd in producten voor het onderhoud van uw vloer, badkamer, keuken etc. Voor de eerste bescherming, reiniging en onderhoud van marmer, graniet, leisteen en keramische vloeren.

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld

Commentaar

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Jouw naam:


Jouw email:


Commentaar

Type de code over die je hieronder ziet (beveiliging tegen Spam en geautomatiseerde aanmeldingen)

Visual CAPTCHA


Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[313 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[115 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[108 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed
RBOnline
[72 geplaatste Artikelen] feed
bvvught
[66 geplaatste Artikelen] feed
JennyL
[59 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo