De Ideale Tips om Energie te Besparen in je Huis - Artikel Post - Artikel Marketing

De Ideale Tips om Energie te Besparen in je Huis

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: skyrocket
Gezien: 537 | Aantal woorden: 445 | Datum: Mon, 4 Feb 2013 | 0 commentaar

De spaarlamp
Een van de meest eenvoudige manieren om in huis energie te besparen is door het gebruiken van een spaarlamp. De spaarlamp gebruikt tot wel vijf keer minder energie als de gloeilamp. En een extra pluspunt die de spaarlamp met zich mee brengt is dat de lamp langer mee gaat. Toch zitten er ook wel kleine nadelen aan vast. Door de langere levensduur van deze lamp zit er wel een hoger prijskaartje aan vast. Maar dat geld verdien je zo weer terug. De allerzuinigste lamp tot nu toe is de Led - lamp.

Tijd om de douchekop te vervangen
Tijdens het douchen gebruik je een grote hoeveelheid warm water. En om warm water te krijgen kost veel energie. Door de spaar douchekop te gebruiken kan je wel tot anderhalve emmer water besparen. En het allermooiste voordeel van deze besparende douchekop is dat de ervaring die je hebt met het douchen niet zal veranderen. De douche kop hoeft zeker niet veel geld te kosten en binnen slechts een paar maanden heb je hem al terug verdiend.

Denk na over je aankopen
Denk bij het kopen van nieuwe elektrische apparaten voor in huis eerst even na. Stel jezelf bijvoorbeeld de volgende vraag: Heb je dit apparaat nodig in huis? Het maken van het apparaat dat jij wil gaan kopen, kost voor de fabriek die het product gemaakt heeft veel energie. Ben je er toch zeker van overtuigd dat je dit apparaat nodig hebt, let dan bij de aankoop op het energieverbruik. Vergelijkingssites zijn een goeie uitkomsten om het product te kunnen vergelijken. Ook bestaat er het energie label voor op huishoudelijke apparaten.

Het huis isoleren
Algemeen is het bekend dat door ramen, muren kieren en daken van huizen veel warmte verloren gaat. Het antwoord op deze vraag is gemakkelijk door het aanschaffen van dubbel glas of het huis goed isoleren kan er veel energie bespaard worden. Het voordeel van deze ingrepen is dat in de winter zal het huis de warmte makkelijker vast kunnen houden en in de zomer periode zal de het langer koel blijven is huis. Daar tegenover hangt wel een prijskaartje. Maar dit geïnvesteerde geld verdien je al binnen een paar jaar terug. En dat zal je merken in de lagere energierekeningen die op de mat vallen.

Over de Auteur

Skyrocket schrijft al artikelen op het web zolang hij het zich kan herinneren. Hij specialiseerd zich niet alleen in gezondheid en design, maar je kan ook zijn nieuwste website bekijken energy companies in houston voor de beste info over de beste electric providers in die regio

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld

Commentaar

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Jouw naam:


Jouw email:


Commentaar

Type de code over die je hieronder ziet (beveiliging tegen Spam en geautomatiseerde aanmeldingen)

Visual CAPTCHA


Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[308 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[112 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[101 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed
RBOnline
[72 geplaatste Artikelen] feed
bvvught
[66 geplaatste Artikelen] feed
JennyL
[59 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo